Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 528
Blåbær, frosne, usukrede
Engelsk navn
Blueberry, frozen, unsweetened
Taxonomisk navn
Vaccinium myrtillus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 224 kJ 1003
Energi, kcal 54 kcal 1003
total-N 0,067 g 3 1938
Protein, total 0,4 g 3 1938
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,5 g 1342
Fedt, total 0,6 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 3 1938
Tørstof 13,4 g 3 1938
Vand 86,6 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,08 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 13,0 µg 10 - 16 2 T 16
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,032 mg 3 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,037 mg 3 1938
Niacin 0,553 NE 1003
niacin 0,520 mg 3 1938
B6-vitamin 0,059 mg 3 1938
Pantothensyre 0,125 mg 3 1938
Folat 7,00 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 2,50 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,50 mg 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg 3 1938
Kalium, K 54,0 mg 3 1938
Calcium, Ca 8,00 mg 3 1938
Magnesium, Mg 5,00 mg 3 1938
Phosphor, P 11,0 mg 3 1938
Jern, Fe 0,180 mg 3 1938
Kobber, Cu 0,033 mg 3 1938
Zink, Zn 0,070 mg 3 1938
Mangan, Mn 0,147 mg 3 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,50 g 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 2,07 g 3 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 13 190 1342
Leucin 25 370 1342
Lysin 8 120 1342
Methionin 7 100 1342
Cystin 4 60 1342
Phenylalanin 15 220 1342
Tyrosin 5 74 1342
Threonin 12 180 1342
Tryptofan 2 30 1342
Valin 18 270 1342
Arginin 22 330 1342
Histidin 6 89 1342
Alanin 18 270 1342
Asparaginsyre 33 490 1342
Glutaminsyre 52 770 1342
Glycin 17 250 1342
Prolin 15 220 1342
Serin 13 190 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby