DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 528
Blåbær, frosne, usukrede
Engelsk navn
Blueberry, frozen, unsweetened
Taxonomisk navn
Vaccinium myrtillus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 224 kJ 1003
Energi (kcal) 53 kcal 1003
Protein 0,4 g 3 1938
Protein fra Aminosyrer 0,2 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 3 1938
Kulhydrat difference 12,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,7 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1342
Fedt 0,6 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 3 1938
Tørstof 13,4 g 3 1938
Vand 86,6 g 3 1938
Nitrogen 0,067 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0320 mg 3 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0370 mg 3 1938
Niacinækvivalent 0,554 NE 1003
Niacin 0,520 mg 3 1938
B6-vitamin 0,0590 mg 3 1938
Pantotensyre 0,125 mg 3 1938
Folat 7,00 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 2,50 mg 1003
Ascorbinsyre 2,50 mg 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 3 1938
Kalium 54,0 mg 3 1938
Calcium 8,00 mg 3 1938
Magnesium 5,00 mg 3 1938
Jern 0,180 mg 3 1938
Kobber 0,0330 mg 3 1938
Zink 0,0700 mg 3 1938
Mangan 0,147 mg 3 1938
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 11,0 mg 3 1938
Jod 2,00 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Crude fibre 1,50 g 1342
Neutral detergent fibre 2,07 g 3 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,020 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,050 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,320 2135
Sum fedtsyrer 0,448 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,160 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,240 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 13 190 1342
Leucin 25 370 1342
Lysin 8 120 1342
Methionin 7 100 1342
Cystin 4 60 1342
Phenylalanin 15 220 1342
Tyrosin 5 74 1342
Threonin 12 180 1342
Tryptofan 2 30 1342
Valin 18 270 1342
Arginin 22 330 1342
Histidin 6 89 1342
Alanin 18 270 1342
Asparaginsyre 33 490 1342
Glutaminsyre 52 770 1342
Glycin 17 250 1342
Prolin 15 220 1342
Serin 13 190 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby