Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 545
Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå
Engelsk navn
Mangos, raw
Taxonomisk navn
Mangifera indica L.
Synonymer
Mango
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 26 6 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 282 kJ 1003
Energi, kcal 67 kcal 1003
total-N 0,077 g 0,075 0,053 - 0,104 4 1801
Protein, total 0,5 g 0,5 0,331 - 0,650 4 1801
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 16,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 14,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 14,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,9 g 2,0 1,23 - 2,26 4 1801
Fedt, total 0,5 g 0,5 0,32 - 0,6 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 0,3 0,3 - 0,39 4 1801
Tørstof 17,4 g 17,6 12,8 - 20,6 8 1801, 1878
Vand 82,6 g 82,4 79,400 - 87,200 8 1801, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 46,1 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 553 µg 197 - 1630 6 1801, 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,10 mg 1342
B1-vitamin 0,058 mg 35 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,057 mg 36 1938
Niacin 0,717 NE 1003
niacin 0,584 mg 36 1938
B6-vitamin 0,134 mg 1 1938
Pantothensyre 0,160 mg 1938
Folat 71,1 µg 73,0 9,4 - 129 4 1801
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 40,1 mg 1003
L-ascorbinsyre 40,1 mg 36,6 12,1 - 75 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,08 mg 2,00 1,4 - 2,9 4 1801
Kalium, K 105 mg 129 12 - 151 4 1801
Calcium, Ca 13,9 mg 9,4 - 25,8 10 1015, 1801
Magnesium, Mg 8,75 mg 8,85 6,2 - 11,1 4 1801
Phosphor, P 15,5 mg 10,7 - 20,9 6 1015
Jern, Fe 0,240 mg 0,220 0,13 - 0,39 4 1801
Kobber, Cu 0,110 mg 17 1938
Zink, Zn 0,079 mg 0,073 0,062 - 0,107 4 1801
Jod, I 0,320 µg 0,04 - 0,7 4 T 447
Mangan, Mn 0,027 mg 17 1938
Selen, Se 0,600 µg 1894
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,95 g 2,70 1,4 - 4,5 8 1801, 1878
Glucose 0,875 g 1,000 0,2 - 1,4 8 1801, 1878
Monosaccharider, total 3,83 g 1003
Saccharose 6,36 g 5,75 4,8 - 9,8 8 1801, 1878
Disaccharider, total 6,36 g 1003
Sukkerarter, ialt 10,2 g 1003
Sorbitol 0 g 0 4 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Crude fibre 0,840 g 0,73 - 0,95 43 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 1,08 g 2 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,002 0,45 1342
C14:0 0,016 4,13 1342
C16:0 0,092 23,9 1342
C18:0 0,005 1,38 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,085 22,0 1342
C18:1,n-9 0,095 24,8 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,025 6,42 1342
C18:3,n-3 0,065 17,0 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,115 29,9 1003
Sum monoumættede 0,180 46,8 1003
Sum polyumættede 0,090 23,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,385 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,065 16,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,025 6,49 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 17 220 1342
Leucin 29 380 1342
Lysin 39 500 1342
Methionin 5 61 1342
Phenylalanin 16 210 1342
Tyrosin 9 120 1342
Threonin 18 230 1342
Tryptofan 8 98 1342
Valin 25 320 1342
Arginin 18 230 1342
Histidin 12 150 1342
Alanin 49 630 1342
Asparaginsyre 39 510 1342
Glutaminsyre 57 740 1342
Glycin 20 260 1342
Prolin 17 220 1342
Serin 21 270 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby