DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 598
Fiskefrikadelle
Engelsk navn
Fish balls, fried
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 650 kJ 1003
Energi (kcal) 155 kcal 1003
Protein 13,7 g 12,625 9,5 - 22,5 13 2068
Protein fra Aminosyrer 11,6 g 1003
Protein, deklaration 13,7 g 12,625 9,5 - 22,5 13 2068
Kulhydrat difference 9,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1355
Fedt 6,7 g 7,3 3,1 - 9,6 13 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,36 g 2 1003
Aske 2,5 g 2,29 1,99 - 5,12 13 2068
Tørstof 32,8 g 32,5 28,6 - 40 13 2068
Vand 67,2 g 67,5 60 - 71,4 13 2068
Nitrogen 2,197 g 2,02 1,52 - 3,6 13 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2068
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,550 µg 1003
D3-vitamin 0,550 µg 0,55 0,52 - 0,58 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 1,39 α-TE
alfa-Tokoferol 1,39 mg 1,385 1,23 - 1,54 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0710 mg 0,071 0,065 - 0,077 2 2068
Riboflavin (B2-vitamin) 0,115 mg 0,115 0,11 - 0,12 2 2068
Niacinækvivalent 3,68 NE 1003
Niacin 1,30 mg 1,3 1,23 - 1,37 2 2068
B6-vitamin 0,0905 mg 0,0905 0,088 - 0,093 2 2068
Pantothensyre 0,275 mg 0,275 0,26 - 0,29 2 2068
Biotin 2,75 µg 2,75 2,7 - 2,8 2 2068
B12-vitamin 1,55 µg 1,55 1,5 - 1,6 2 2068
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 545 mg 544,5 527 - 562 2 2068
Kalium 277 mg 277 264 - 290 2 2068
Calcium 49,6 mg 49,6 46,7 - 52,5 2 2068
Magnesium 23,8 mg 23,75 23,3 - 24,2 2 2068
Jern 0,420 mg 0,42 0,39 - 0,45 2 2068
Kobber 0,0485 mg 0,0485 0,045 - 0,052 2 2068
Zink 0,485 mg 0,485 0,45 - 0,52 2 2068
Mangan 0,123 mg 0,123 0,122 - 0,124 2 2068
Krom 12,5 µg 12,45 11,4 - 13,5 2 2068
Selen 17,0 µg 17 15 - 19 2 2068
Fosfor 153 mg 152,5 147 - 158 2 2068
Chlorid 900 mg 900 880 - 920 2 2068
Jod 111 µg 111 99 - 123 2 2068
Nikkel 4,50 µg 4,5 4,2 - 4,8 2 2068
Kviksølv 1,10 µg 0,3 - 2 3 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 2 1839
Glukose 0 g 2 1839
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0,800 g 0,7 - 0,9 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Sakkarose 0 g 2 1839
Sum disakkarider 0,800 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sum sukkerarter 0,800 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,008 0,122 2068
C10:0 0,006 0,0892 2068
C12:0 0,053 0,863 2068
C14:0 0,054 0,874 2068
C15:0 0,000 0 2068
C16:0 0,701 11,3 2068
C18:0 0,294 4,74 2068
C20:0 0,011 0,184 2068
C22:0 0,000 0 2068
C24:0 0,000 0 2068
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,054 0,877 2068
C18:1,n-7 0,224 3,62 2068
C18:1,n-9 2,940 47,4 2068
C20:1,n-9 0,103 1,66 2068
C22:1,n-9 0,011 0,175 2068
C22:1,n-11 0,022 0,356 2068
C24:1,n-9 0,000 0 2068
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,160 18,7 2068
C18:3,n-3 0,347 5,6 2068
C18:4,n-3 0,000 0 2068
C20:2,n-6 0,000 0 2068
C20:3,n-6 0,000 0 2068
C20:4,n-3 0,000 0 2068
C20:4,n-6 0,000 0 2068
C20:5,n-3 0,041 0,662 2068
C22:5,n-3 0,000 0 2068
C22:6,n-3 0,145 2,33 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,018 0,289 2068
Sum mættede fedtsyrer 1,126 18,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,355 54,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,693 27,3 1003
Sum fedtsyrer 6,192 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,533 8,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,160 18,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 40 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 681 310 1059
Leucin 1140 520 1059
Lysin 1250 570 1059
Methionin 395 180 1059
Cystin 57 26 1059
Phenylalanin 571 260 1059
Tyrosin 483 220 1059
Threonin 615 280 1059
Tryptofan 143 65 1059
Valin 813 370 1059
Arginin 681 310 1059
Histidin 308 140 1059
Alanin 747 340 1059
Asparaginsyre 1300 590 1059
Glutaminsyre 2220 1010 1059
Glycin 703 320 1059
Prolin 725 330 1059
Serin 681 310 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby