DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 612
Dressing, olie-eddike, kalorielet
Engelsk navn
Salad dressing, oil and vinegar, low calorie
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 197 kJ 1003
Energi, kcal 47 kcal 1003
Nitrogen, total 0,042 g 0,027 - 0,051 3 1809
Protein, videnskabelig 0,3 g 0,168 - 0,318 3 1809
Protein, deklaration 0,3 g 0,168 - 0,318 3 1809
Kulhydrat, difference 8,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 8,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 8,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1001
Fedt, total 1,1 g 0,3 0,2 - 2,9 3 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 3,4 2,1 - 3,9 3 1809
Tørstof 13,4 g 11,2 10,9 - 18,2 3 1809
Vand 86,6 g 88,8 81,8 - 89,1 3 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1140 mg 1290 700 - 1430 3 1809
Kalium, K 60,0 mg 43,7 32 - 103 3 1809
Calcium, Ca 12,6 mg 10,1 7,8 - 20 3 1809
Magnesium, Mg 4,30 mg 3,8 2,4 - 6,7 3 1809
Jern, Fe 0,200 mg 0,09 0,08 - 0,42 3 1809
Zink, Zn 0,0800 mg 0,08 0,06 - 0,1 3 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 1,052 100 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby