Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 723
Kiwi, rå
Engelsk navn
Kiwi fruit, raw
Taxonomisk navn
Actinidia chinensis Planchon, var. deliciosa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 23 5 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 263 kJ 1003
Energi, kcal 63 kcal 1003
total-N 0,154 g 0,096 - 0,200 8 1801, 1825
Protein, total 1,0 g 0,600 - 1,250 8 1801, 1825
Protein, deklaration 1,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 14,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,4 g 2,4 2,02 - 2,75 4 1801
Fedt, total 0,8 g 0,7 0,66 - 1 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,7 0,6 - 0,74 4 1801
Tørstof 16,5 g 14,7 - 18,4 15 1801, 1808, 1878
Vand 83,5 g 81,600 - 85,300 15 1801, 1808, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,11 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 37,3 µg 22 - 47 6 1801, 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,550 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,550 mg 0,29 - 0,95 7 T 70
B1-vitamin 0,006 mg 0,005 0 - 0,014 4 1801
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 0,020 - 0,034 18 1938
Niacin 0,558 NE 1003
niacin 0,341 mg 0,251 - 0,444 18 1938
B6-vitamin 0,121 mg 0,121 0,092 - 0,15 4 1801
Folat 42,0 µg 45,0 30 - 48 4 1801
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 63,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 63,0 mg 62,5 57 - 70 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,75 mg 2,70 1,4 - 4,2 4 1801
Kalium, K 270 mg 271 250 - 286 4 1801
Calcium, Ca 31,7 mg 23,9 - 41,8 10 1015, 1801
Magnesium, Mg 13,2 mg 12,8 11 - 16,4 4 1801
Phosphor, P 32,8 mg 25,0 - 40,6 6 1015
Jern, Fe 0,270 mg 0,285 0,18 - 0,33 4 1801
Zink, Zn 0,295 mg 0,096 0,079 - 0,91 4 1801
Jod, I 1,40 µg 0,6 - 3,0 4 T 485
Selen, Se 0,300 µg 0,000 0 - 1,2 6 1843
Nikkel, Ni 3,20 µg 0,3 - 13,9 25 1539, 1843
Cadmium, Cd 0,068 µg 0,01 - 0,39 25 1539, 1843
Bly, Pb 0,200 µg 0,200 0 - 0,6 19 1539
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 4,03 g 4,20 3,1 - 4,8 13 1801, 1878
Glucose 3,89 g 3,90 2,8 - 4,8 13 1801, 1878
Monosaccharider, total 7,92 g 1003
Saccharose 0,775 g 0,700 0 - 1,8 13 1801, 1878
Disaccharider, total 0,775 g 1003
Sukkerarter, ialt 8,70 g 1003
Sorbitol 0 g 0 9 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Crude fibre 1,10 g 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 43 280 1938
Leucin 55 360 1938
Lysin 52 340 1938
Methionin 20 130 1938
Cystin 26 170 1938
Phenylalanin 37 240 1938
Tyrosin 29 190 1938
Threonin 40 260 1938
Tryptofan 13 82 1938
Valin 48 310 1938
Arginin 69 450 1938
Histidin 23 150 1938
Alanin 45 290 1938
Asparaginsyre 106 690 1938
Glutaminsyre 154 1000 1938
Glycin 51 330 1938
Prolin 37 240 1938
Serin 45 290 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby