DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 731
Flødeskumskage, kartoffelkage
Engelsk navn
Cream pastry, marzipan- and cocoa-covered
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1569 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1569 kJ 1003
Energi (kcal) 374 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 374 kcal 1003
Protein 5,2 g 5,2 3,96 - 6,5 6 1013
Protein, deklaration 5,2 g 5,2 3,96 - 6,5 6 1013
Kulhydrat difference 55,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 55,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 55,0 g 1003
Kostfibre 0,5 g 2007
Fedt 14,6 g 12,95 9,4 - 23,9 6 1013
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,22 g 6 1003
Aske 0,7 g 0,59 0,55 - 1,12 6 1013
Tørstof 76,0 g 76,3 65,6 - 86 6 1013
Vand 24,0 g 23,7 14 - 34,4 6 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 45,7 RE 1003
Retinol 45,7 µg 35,0 5 - 137 6 1013
E-vitamin 0,697 α-TE
alfa-Tokoferol 0,697 mg 0,505 0,18 - 1,67 6 1013
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 87,8 mg 82,5 34 - 179 6 1013
Kalium 94,0 mg 89,0 67 - 125 6 1013
Calcium 58,7 mg 53,0 33 - 106 6 1013
Magnesium 23,6 mg 24,25 9,8 - 34,7 6 1013
Jern 0,877 mg 0,895 0,6 - 1,05 6 1013
Zink 0,622 mg 0,655 0,37 - 0,79 6 1013
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,77 g 0,0 0,0 - 5,3 3 1013
Glukose 1,38 g 0,0 0,0 - 6,1 6 1013
Sum monosakkarider 3,15 g 1003
Laktose 0 g 0,0 2 1013
Maltose 1,63 g 1,4 0,0 - 3,7 6 1013
Sakkarose 38,9 g 38,5 24,1 - 55 6 1013
Sum disakkarider 40,5 g 1003
Sum sukkerarter 43,7 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 11,3 g 1 1001
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Propionsyre 0 g 0,0 4 1013
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,070 0,507 1013
C8:0 0,135 0,976 1013
C10:0 0,144 1,04 1013
C12:0 0,725 5,23 1013
C14:0 0,718 5,18 1013
C16:0 2,558 18,4 1013
C18:0 1,132 8,17 1013
C20:0 0,053 0,38 1013
C22:0 0,037 0,269 1013
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1013
C16:1,n-7 0,174 1,25 1013
C18:1,n-9 5,987 43,2 1013
C20:1,n-11 0,123 0,888 1013
C22:1,n-9 0,101 0,73 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,764 12,7 1013
C18:3,n-3 0,123 0,887 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 5,572 40,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,385 46,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,887 13,6 1003
Sum fedtsyrer 13,844 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,123 0,887 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,764 12,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,831 1013
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 37,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby