DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 755
Røde linser, tørrede, rå
Engelsk navn
Lentils, red, dried, raw
Taxonomisk navn
Lens culinaris Medikus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1512 kJ 1003
Energi, kcal 357 kcal 1003
total-N 4,368 g 4,24 - 4,48 3 1825
Protein, total 27,3 g 26,5 - 28 3 1825
Protein, deklaration 27,3 g 26,5 - 28 3 1825
Kulhydrat, difference 58,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 52,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 52,4 g 1003
Kostfibre 6,2 g 6 - 6,4 3 1825
Fedt, total 2,9 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2 - 2,3 3 1825
Tørstof 90,9 g 90,1 - 91,4 3 1825
Vand 9,1 g 8,6 - 9,9 3 1825
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 41,3 mg 33,8 - 57,8 6 1015
Fosfor, P 368 mg 285 - 425 6 1015
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 2,320 100 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby