Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 755
Røde linser, tørrede, rå
Engelsk navn
Lentils, red, dried, raw
Taxonomisk navn
Lens culinaris Medikus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1512 kJ 1003
Energi, kcal 361 kcal 1003
total-N 4,368 g 4,240 - 4,480 3 1825
Protein, total 27,3 g 26,500 - 28,000 3 1825
Protein, deklaration 27,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 58,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 52,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 52,4 g 1003
Kostfiber 6,2 g 6,0 - 6,4 3 1825
Fedt, total 2,9 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,0 - 2,3 3 1825
Tørstof 90,9 g 90,100 - 91,400 3 1825
Vand 9,1 g 8,600 - 9,900 3 1825
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 41,3 mg 33,8 - 57,8 6 1015
Phosphor, P 368 mg 285 - 425 6 1015

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby