DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 765
Dild, tørret
Engelsk navn
Dill weed, dried
Taxonomisk navn
Anethum graveolens L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1342 kJ 1003
Energi, kcal 319 kcal 1003
Nitrogen, total 3,194 g 1 1938
Protein, videnskabelig 20,0 g 1 1938
Protein, deklaration 20,0 g 1 1938
Kulhydrat, difference 55,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 43,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 43,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 11,9 g 1342
Fedt, total 4,4 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 12,6 g 2 1938
Tørstof 92,7 g 1938
Vand 7,3 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,418 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,284 mg 1 1938
Niacinækvivalent 2,81 NE 1003
Niacin 2,81 mg 1 1938
B6-vitamin 1,71 mg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 208 mg 3 1938
Kalium, K 3310 mg 4 1938
Calcium, Ca 1780 mg 4 1938
Magnesium, Mg 451 mg 3 1938
Fosfor, P 543 mg 3 1938
Jern, Fe 48,8 mg 4 1938
Zink, Zn 3,30 mg 2 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 11,9 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 3,052 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby