Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 782
Blomkål, dybfrost
Engelsk navn
Cauliflower, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. botrytis
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 115 kJ 1003
Energi, kcal 27 kcal 1003
total-N 0,322 g 40 1938
Protein, total 2,0 g 40 1938
Protein, deklaration 2,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,0 g 1342
Fedt, total 0,3 g 40 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 38 1938
Tørstof 7,5 g 38 1938
Vand 92,5 g 38 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 18,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 16,0 µg 14 T 14
B1-vitamin 0,051 mg 40 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 40 1938
Niacin 0,862 NE 1003
niacin 0,429 mg 40 1938
B6-vitamin 0,123 mg 8 1938
Pantothensyre 0,136 mg 1 1938
Folat 64,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 48,8 mg 1003
L-ascorbinsyre 48,8 mg 34 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 24,0 mg 23 1938
Kalium, K 193 mg 13 1938
Calcium, Ca 22,0 mg 40 1938
Magnesium, Mg 12,0 mg 11 1938
Phosphor, P 48,1 mg 38,9 - 56,7 6 T 14
Jern, Fe 0,540 mg 40 1938
Kobber, Cu 0,031 mg 5 1938
Zink, Zn 0,170 mg 7 1938
Mangan, Mn 0,197 mg 7 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,00 g 1 - 1 16 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,036 19,3 1342
C18:0 0,005 2,67 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,019 10,2 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,029 15,5 1342
C18:3,n-3 0,098 52,4 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,041 21,9 1003
Sum monoumættede 0,019 10,2 1003
Sum polyumættede 0,127 67,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,187 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,098 52,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,029 15,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 77 240 1342
Leucin 119 370 1342
Lysin 109 340 1342
Methionin 28 87 1342
Cystin 23 72 1342
Phenylalanin 71 220 1342
Tyrosin 45 140 1342
Threonin 74 230 1342
Tryptofan 26 81 1342
Valin 103 320 1342
Arginin 97 300 1342
Histidin 42 130 1342
Alanin 106 330 1342
Asparaginsyre 238 740 1342
Glutaminsyre 270 840 1342
Glycin 64 200 1342
Prolin 87 270 1342
Serin 106 330 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby