DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 793
Fennikel, frø
Engelsk navn
Fennel seed
Taxonomisk navn
Foeniculum vulgare
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,765
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1350 kJ 1003
Energi, kcal 327 kcal 1003
Nitrogen, total 2,528 g 12 1938
Protein, videnskabelig 15,8 g 12 1938
Protein, deklaration 15,8 g 12 1938
Kulhydrat, difference 52,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 12,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 12,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 39,8 g 1938
Fedt, total 14,9 g 20 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 8,2 g 42 1938
Tørstof 91,2 g 18 1938
Vand 8,8 g 18 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 7,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,408 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,353 mg 1 1938
Niacinækvivalent 10,3 NE 1003
Niacin 6,05 mg 1 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
beta-caroten 84,0 µg 1346
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 88,0 mg 7 1938
Kalium, K 1690 mg 6 1938
Calcium, Ca 1200 mg 6 1938
Magnesium, Mg 385 mg 4 1938
Fosfor, P 487 mg 4 1938
Jern, Fe 18,5 mg 36 1938
Zink, Zn 3,70 mg 3 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,449 3,94 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 9,330 82 1346
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,597 14 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,449 3,94 1003
Sum monoumættede 9,330 82 1003
Sum polyumættede 1,597 14 1003
Fedtsyrer, total 11,376 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,597 14 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 683 270 1346
Leucin 986 390 1346
Lysin 758 300 1346
Methionin 303 120 1346
Cystin 222 88 1346
Phenylalanin 657 260 1346
Tyrosin 404 160 1346
Threonin 607 240 1346
Tryptofan 253 100 1346
Valin 910 360 1346
Arginin 683 270 1346
Histidin 329 130 1346
Alanin 784 310 1346
Asparaginsyre 1850 730 1346
Glutaminsyre 2960 1170 1346
Glycin 1110 440 1346
Prolin 910 360 1346
Serin 910 360 1346

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby