DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 806
Pinjekerne, tørret
Engelsk navn
Pine nut, dried
Taxonomisk navn
Pinus pinea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,30
FCF 0,911 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2801 kJ 1003
Energi, kcal 678 kcal 1003
Nitrogen, total 2,640 g 1 2128
Protein, videnskabelig 14,0 g 1 2128
Protein, deklaration 16,5 g 1 2128
Kulhydrat, difference 19,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 13,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 9,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 6,3 g 1003
Fedt, total 61,9 g 1 2128
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1 2128
Tørstof 97,8 g 1 2128
Vand 2,2 g 1 2128
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 0 1 1655
D2 ergocalciferol 0 µg 1 1655
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxyergocalciferol 0 µg 1 1655
E-vitamin 11,9 α-TE
alfa-tokoferol 11,9 mg 1 2128
gamma-tokoferol 7,46 mg 1 2128
delta-tokoferol mg 1 2128
K1-vitamin 4,90 µg 1 2128
B1-vitamin 0,485 mg 1 2128
B2-vitamin, riboflavin 0,259 mg 1 2128
Niacinækvivalent 6,01 NE 1003
Niacin 3,33 mg 1 2128
B6-vitamin 0,216 mg 1 2128
Pantothensyre 0,408 mg 1 2128
Biotin 17,1 µg 1 2128
Folat 63,4 µg 1 2128
B12-vitamin 0 µg 0 1 1655
C-vitamin 0,800 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,800 mg 0 - 1,9 7 1938
beta-caroten 18,0 µg 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,25 mg 1 2128
Kalium, K 603 mg 518 - 696 9 2128, 1938
Calcium, Ca 9,90 mg 1 2128
Magnesium, Mg 205 mg 1 2128
Fosfor, P 490 mg 1 2128
Jern, Fe 4,85 mg 1 2128
Kobber, Cu 1,30 mg 1,1 - 1,43 9 2128, 1938
Zink, Zn 5,75 mg 1 2128
Jod, I µg 1 2128
Mangan, Mn 8,60 mg 1 2128
Chrom, Cr µg 1 2128
Selen, Se 1,000 µg 1 2128
Molybdæn, Mo 7,70 µg 1 2128
Nikkel, Ni 235 µg 1 2128
Kviksølv, Hg µg 1 2128
Arsen, As µg 1 2128
Cadmium, Cd 4,00 µg 1 2128
Bly, Pb µg 1 2128
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,200 g 1 2128
Galaktose g 1 2128
Glukose 0,250 g 1 2128
Monosaccharider, total 0,450 g 1003
Laktose g 1 2128
Maltose g 1 2128
Sakkarose 4,40 g 1 2128
Disaccharider, total 4,40 g 1003
Sukkerarter, total 4,85 g 1003
Stivelse 4,97 g 1 2128
IDF 4,5 g 1 2128
SDFP 1,2 g 1 2128
SDFS 0,7 g 1 2128
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2128
C6:0 2128
C8:0 0,000 0 2128
C10:0 0,000 0 2128
C12:0 0,000 0 2128
C13:0 0,000 0 2128
C14:0 2128
C15:0 2128
C16:0 2,724 4,83 2128
C17:0 2128
C18:0 1,405 2,49 2128
C20:0 0,210 0,371 2128
C21:0 0,000 0 2128
C22:0 2128
C23:0 2128
C24:0 2128
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0 2128
C14:1,n-5 0,000 0 2128
C15:1 0,000 0 2128
C16:1,n-7 2128
C17:1,n-7 2128
C18:1,n-9 14,862 26,3 2128
C18:1,n-7 0,198 0,351 2128
C20:1,n-9 0,606 1,07 2128
C20:1,n-11 2128
C22:1,n-9 0,000 0 2128
C22:1,n-11 0,000 0 2128
C24:1,n-9 0,000 0 2128
C14:1,trans 0,000 0 2128
C16:1,trans 0,000 0 2128
C18:1,trans 0,000 0 2128
C20:1,trans 0,000 0 2128
C22:1,trans 0,000 0 2128
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 25,215 44,7 2128
C18:3,n-3 (ALA) 0,147 0,261 2128
C18:3,n-6 0,000 0 2128
C18:4,n-3 0,000 0 2128
C20:2,n-6 0,306 0,542 2128
C22:2,n-6 2128
C22:4,n-6 0,000 0 2128
C22:5,n-6 0,000 0 2128
C20:3,n-3 0,000 0 2128
C20:3,n-6 0,000 0 2128
C20:4,n-6 0,000 0 2128
C20:5,n-3 (EPA) 2128
C22:5,n-3 0,000 0 2128
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2128
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 10,693 18,9 2128
Sum mættede 4,339 7,69 1003
Sum monoumættede 15,666 27,7 1003
Sum polyumættede 25,669 45,5 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 56,367 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,147 0,261 1003
Sum n-6 fedtsyrer 25,521 45,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 546 2128
Leucin 1080 2128
Lysin 626 2128
Methionin 313 2128
Cystin 227 2128
Phenylalanin 596 2128
Tyrosin 605 2128
Threonin 484 2128
Tryptofan 161 2128
Valin 723 2128
Arginin 2460 2128
Histidin 361 2128
Alanin 765 2128
Asparaginsyre 1420 2128
Glutaminsyre 2830 2128
Glycin 730 2128
Prolin 700 2128
Hydroxyprolin 0 1655
Serin 886 2128

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby