Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 826
Reje, dybvands-, kogt
Engelsk navn
Shrimp, prawn, boiled
Taxonomisk navn
Pandalus borealis
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 62
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 464 kJ 1003
Energi, kcal 111 kcal 1003
total-N 3,840 g 1347
Protein, total 24,0 g 1347
Protein, deklaration 24,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 1,1 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 4,0 g 1347
Tørstof 30,0 g 1347
Vand 70,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 20,0 RE 1003
Retinol 20,0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,500 µg 0,1 - 1,1 3 1357
E-vitamin 1,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,50 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 1347
Niacin 7,48 NE 1003
niacin 3,00 mg 1347
B6-vitamin 0,100 mg 1347
B12-vitamin 1,00 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 980 mg 1347
Kalium, K 122 mg 1347
Calcium, Ca 115 mg 1347
Magnesium, Mg 27,0 mg 15,8 - 33,3 3 1357
Phosphor, P 265 mg 1347
Jern, Fe 3,10 mg 1347
Kobber, Cu 0,460 mg 0,01 - 1,31 9 1357
Zink, Zn 1,30 mg 1347
Jod, I 17,0 µg 5 - 28 5 1357
Mangan, Mn 0,070 mg 0 - 0,19 4 1357
Chrom, Cr 2,10 µg 0 - 8,2 23 1506
Selen, Se 18,7 µg 13,4 - 23,7 10 1890
Molybdæn, Mo 0 µg 1357
Nikkel, Ni 1,09 µg 1,09 0,77 - 1,40 2 T 518
Fluor, F 0,450 µg 0,41 - 0,48 1357
Kviksølv, Hg 2,50 µg 0 - 8,4 25 1506
Arsen, As 923 µg 322 - 1620 23 1506
Cadmium, Cd 1,60 µg 0,3 - 4,2 24 1506
Bly, Pb 5,00 µg 2,1 - 9,0 25 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0,700 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 T 518
C10:0 0,000 0,00 T 518
C12:0 0,000 0,00 T 518
C14:0 0,000 0,00 T 518
C16:0 0,196 22,2 T 518
C18:0 0,000 0,00 T 518
C20:0 0,000 0,00 T 518
C22:0 0,000 0,00 T 518
C24:0 0,000 0,00 T 518
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 518
C16:1,n-7 0,098 11,1 T 518
C18:1,n-9 0,098 11,1 T 518
C18:1,n-7 0,098 11,1 T 518
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 518
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 518
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 518
C24:1,n-9 0,000 0,00 T 518
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,00 T 518
C18:3,n-3 0,000 0,00 T 518
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 518
C20:2,n-6 0,000 0,00 T 518
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 518
C20:5,n-3 0,196 22,2 T 518
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 518
C22:6,n-3 0,196 22,2 T 518
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 T 518
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,196 22,2 1003
Sum monoumættede 0,294 33,3 1003
Sum polyumættede 0,392 44,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,882 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,392 44,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 151 mg 151 150 - 152 2 T 518
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1270 330 T 518
Leucin 1880 490 T 518
Lysin 2070 540 T 518
Methionin 691 180 T 518
Cystin 161 42 T 518
Phenylalanin 1040 270 T 518
Tyrosin 922 240 T 518
Threonin 922 240 T 518
Tryptofan 269 70 T 518
Valin 1270 330 T 518
Arginin 1880 490 T 518
Histidin 499 130 T 518
Alanin 1310 340 T 518
Asparaginsyre 2570 670 T 518
Glutaminsyre 3380 880 T 518
Glycin 1380 360 T 518
Prolin 960 250 T 518
Serin 1080 280 T 518

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby