DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 857
Isvaffel med vaniljeis, uspec.
Engelsk navn
Vanilla-icecream, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1157 kJ 1003
Energi, kcal 276 kcal 1003
Nitrogen, total 0,629 g 9 1960
Protein, videnskabelig 3,9 g 9 1960
Protein, deklaration 3,9 g 9 1960
Kulhydrat, difference 35,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 35,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 35,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 13,4 g 9 1960
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 9 1960
Tørstof 53,2 g 9 1960
Vand 46,8 g 9 1960
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 10,720 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby