Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 857
Isvaffel med vaniljeis, uspec.
Engelsk navn
Vanilla-icecream, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1157 kJ 1003
Energi, kcal 277 kcal 1003
total-N 0,629 g 9 1960
Protein, total 3,9 g 9 1960
Protein, deklaration 3,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 35,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 35,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 35,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 13,4 g 9 1960
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 9 1960
Tørstof 53,2 g 9 1960
Vand 46,8 g 9 1960

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby