DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 857
Isvaffel med vaniljeis, uspec.
Engelsk navn
Vanilla-icecream, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1142 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1117 kJ 1003
Energi (kcal) 273 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 267 kcal 1003
Protein 3,9 g 9 1960
Protein, deklaration 3,9 g 9 1960
Kulhydrat difference 34,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 34,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 33,2 g 1003
Kostfibre 0,2 g 0,165 0,0 - 0,33 1 1655, 2135
Fedt 13,1 g 10,2 - 13,4 10 1960, 2135
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,17 g 1 1003
Aske 0,9 g 0,76 - 0,89 10 1960, 2135
Tørstof 52,8 g 48,9 - 53,2 10 1960, 2135
Vand 47,2 g 46,8 - 51 10 1960, 2135
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 40,1 RE 1 2135
D-vitamin 0,0800 µg 1 2135
E-vitamin 0,700 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,150 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1 2135
B6-vitamin 0,0800 mg 1 2135
Folat 2,80 µg 1 2135
B12-vitamin 0,400 µg 1 2135
C-vitamin 0,600 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 67,0 mg 1 2135
Kalium 167 mg 1 2135
Calcium 88,7 mg 1 2135
Magnesium 15,2 mg 1 2135
Jern 0,190 mg 1 2135
Zink 0,520 mg 1 2135
Selen 0,270 µg 1 2135
Fosfor 116 mg 1 2135
Jod 17,6 µg 1 2135
Sum mineraler 454 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 27,7 g 1 2190
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 5,50 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 6,980 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,670 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,570 2135
Sum n-3 fedtsyrer 0,060 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,440 2135
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,629 1960
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 9,40 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby