DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 898
Knækbrød, fladbrød
Engelsk navn
Crispbread, wheat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1522 kJ 1003
Energi (kcal) 361 kcal 1003
Protein 9,1 g 1347
Protein, deklaration 10,0 g 1347
Kulhydrat difference 83,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 68,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 67,1 g 1003
Kostfibre 15,8 g 1347
Fedt 2,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,8 g 1347
Tørstof 97,0 g 1347
Vand 3,0 g 1347
Nitrogen 1,596 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,40 α-TE
alfa-Tokoferol 1,40 mg T 772
Thiamin (B1-vitamin) 0,340 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,150 mg 1347
Niacin 1,30 mg 1347
B6-vitamin 0,160 mg 1 T 772
Folat 84,0 µg 1 T 772
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 394 mg 1 T 772
Kalium 147 mg 1 T 772
Calcium 45,0 mg 1347
Magnesium 64,8 mg 1 T 772
Jern 3,20 mg 1347
Zink 1,51 mg 1 T 772
Selen 6,60 µg 5,8 0 - 23,2 9 T 432
Fosfor 199 mg 1 T 772
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 1,610 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby