Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 901
Grøntsagsjuice, pasteuriseret
Engelsk navn
Juice, mixed vegetables, pasteurized
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 222 kJ 1003
Energi, kcal 53 kcal 1003
total-N 0,338 g C 1
Protein, total 2,1 g C 1
Protein, deklaration 2,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,9 g C 1
Kulhydrat, tilgængelig 9,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g C 1
Kostfiber 1,7 g C 1
Fedt, total 0,4 g C 1
Alkohol 0,0 g C 1
Aske 1,3 g C 1
Tørstof 14,8 g C 1
Vand 85,2 g C 1
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 436 RE 1003
Retinol 0 µg C 1
ß-caroten 5226 µg C 1
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg C 1
E-vitamin 0,895 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,895 mg C 1
K1-vitamin 13,0 µg C 1
B1-vitamin 0,074 mg C 1
B2-vitamin, riboflavin 0,048 mg C 1
Niacin 0,693 NE 1003
niacin 0,693 mg C 1
B6-vitamin 0,161 mg C 1
Pantothensyre 0,245 mg C 1
Biotin 0,580 µg C 1
Folat 37,5 µg C 1
Frit folat 3,66 µg C 1
B12-vitamin 0 µg C 1
C-vitamin 14,4 mg 1003
L-ascorbinsyre 13,3 mg C 1
L-dehydroascorbinsyre 1,14 mg C 1
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 160 mg C 1
Kalium, K 431 mg C 1
Calcium, Ca 18,2 mg C 1
Magnesium, Mg 18,0 mg C 1
Phosphor, P 32,5 mg C 1
Jern, Fe 0,460 mg C 1
Kobber, Cu 0,083 mg C 1
Zink, Zn 0,181 mg C 1
Jod, I 0,904 µg C 1
Mangan, Mn 0,133 mg C 1
Chrom, Cr 2,18 µg C 1
Selen, Se 0,208 µg C 1
Molybdæn, Mo 0 µg C 1
Nikkel, Ni 11,5 µg C 1
Kviksølv, Hg 0,116 µg C 1
Arsen, As 0,610 µg C 1
Cadmium, Cd 1,15 µg C 1
Bly, Pb 4,57 µg C 1
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,036 mg C 1
Benzoesyre 0,006 mg C 1
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,002 mg C 1
Serotonin 0 mg C 1
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,213 g C 1
Glucose 0,138 g C 1
Monosaccharider, total 0,351 g 1003
Lactose 0 g C 1
Maltose 0 g C 1
Saccharose 0,082 g C 1
Disaccharider, total 0,082 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,433 g 1003
Stivelse 0,023 g C 1
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 C 1
C6:0 0,000 0,00 C 1
C8:0 0,000 0,00 C 1
C10:0 0,000 0,00 C 1
C12:0 0,000 0,00 C 1
C14:0 0,000 0,00 C 1
C16:0 0,072 20,9 C 1
C17:0 0,000 0,00 C 1
C18:0 0,010 2,91 C 1
C20:0 0,000 0,00 C 1
Andre mætt. 0,000 0,00 C 1
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 0,87 C 1
C18:1,n-9 0,032 9,30 C 1
C20:1,n-11 0,000 0,00 C 1
C22:1,n-9 0,000 0,00 C 1
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,196 57,0 C 1
C18:3,n-3 0,031 9,01 C 1
C18:4,n-3 0,000 0,00 C 1
C20:4,n-6 0,000 0,00 C 1
C20:5,n-3 0,000 0,00 C 1
C22:5,n-3 0,000 0,00 C 1
C22:6,n-3 0,000 0,00 C 1
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,082 23,8 1003
Sum monoumættede 0,035 10,2 1003
Sum polyumættede 0,227 66,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,344 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,031 9,01 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,196 57,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg C 1
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 C 1

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby