Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 931
Hindbær, dybfrost, rå
Engelsk navn
Raspberry, frozen
Taxonomisk navn
Rubus idaeus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 223 kJ 1003
Energi, kcal 53 kcal 1003
total-N 0,219 g 0,144 - 0,288 13 T 5
Protein, total 1,4 g 0,900 - 1,800 13 T 5
Protein, deklaration 1,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,3 g 8,6 - 14,9 13 T 5
Kulhydrat, tilgængelig 6,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,4 g 4,1 - 4,8 4 T 5
Fedt, total 1,4 g 0,6 - 1,9 4 T 5
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,3 - 0,7 13 T 5
Tørstof 14,3 g 8,8 - 18,9 19 1878, T 5
Vand 85,7 g 81,100 - 91,200 19 1878, T 5
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,50 RE 1003
Retinol 0 µg T 5
ß-caroten 42,0 µg 40 - 44 2 T 5
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 5
E-vitamin 1,40 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,40 mg 1,37 - 1,51 2 T 5
B1-vitamin 0,030 mg 0,025 - 0,035 2 T 5
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,039 - 0,068 3 T 5
Niacin 0,750 NE 1003
niacin 0,500 mg 0,49 - 0,66 10 T 5
B6-vitamin 0,090 mg 0,044 - 0,121 5 T 5
Pantothensyre 0,240 mg T 5
Biotin 1,90 µg T 5
Folat 44,0 µg 6 T 5
Frit folat 15,0 µg 5,3 - 28,8 4 T 1
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 24,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 24,0 mg 14 - 38 9 T 5
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1,8 - 2,2 3 T 5
Kalium, K 228 mg 195 - 253 3 T 5
Calcium, Ca 19,7 mg 15 - 25,6 9 T 5
Magnesium, Mg 17,0 mg 13,4 - 19,9 3 T 5
Phosphor, P 38,0 mg 33,0 - 49,4 6 T 5
Jern, Fe 0,550 mg 0,44 - 0,68 5 T 5
Kobber, Cu 0,105 mg 0,046 - 0,31 7 T 5
Zink, Zn 0,340 mg 0,28 - 0,38 7 T 5
Jod, I 0,400 µg 0,3 - 0,45 4 T 5
Mangan, Mn 1,20 mg 0,67 - 1,8 5 T 5
Chrom, Cr 0,800 µg 0,600 0 - 3,8 12 T 5
Selen, Se 0,189 µg 0 - 1,3 26 T 5
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 5
Nikkel, Ni 17,9 µg 4,4 - 66,4 32 T 5
Kviksølv, Hg 0,025 µg 0,000 12 T 5
Arsen, As 0,410 µg 0,250 0,06 - 1 12 T 5
Cadmium, Cd 1,12 µg 0,07 - 5,80 32 T 5
Bly, Pb 0,800 µg 0,600 0,2 - 2,8 18 T 5
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 2,50 mg T 5
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 4,82 mg 1,28 - 9,25 15 T 5
Serotonin 0,003 mg 2 T 5
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,88 g 2,85 2,7 - 3,1 4 1878
Glucose 2,53 g 2,50 2,4 - 2,7 4 1878
Monosaccharider, total 5,40 g 1003
Maltose 0 g T 5
Saccharose 1,10 g 0,95 0 - 2,5 4 1878
Disaccharider, total 1,10 g 1003
Sukkerarter, ialt 6,50 g 1003
Sorbitol 0 g 0 4 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g T 5
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,088 8,18 T 5
C18:0 0,015 1,41 T 5
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,104 9,59 T 5
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,472 43,7 T 5
C18:3,n-3 0,401 37,1 T 5
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,103 9,54 1003
Sum monoumættede 0,104 9,63 1003
Sum polyumættede 0,873 80,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,08 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,401 37,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,472 43,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 15 69 T 5

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby