Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 947
Broccoli, dybfrost
Engelsk navn
Broccoli, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. Italica
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 113 kJ 1003
Energi, kcal 27 kcal 1003
total-N 0,450 g 49 1938
Protein, total 2,8 g 49 1938
Protein, deklaration 2,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,8 g 1003
Kostfiber 3,0 g 1938
Fedt, total 0,3 g 49 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 48 1938
Tørstof 8,5 g 48 1938
Vand 91,5 g 48 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 50,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 610 µg 270 - 950 1 1938
E-vitamin 1,22 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,22 mg 1,08 - 1,33 4 1938
B1-vitamin 0,053 mg 45 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,096 mg 45 1938
Folat 67,0 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 56,3 mg 1003
L-ascorbinsyre 53,7 mg 1837
L-dehydroascorbinsyre 2,60 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 24,0 mg 14 1938
Kalium, K 212 mg 11 1938
Calcium, Ca 56,0 mg 45 1938
Magnesium, Mg 18,0 mg 13 1938
Phosphor, P 50,0 mg 18 1938
Jern, Fe 0,810 mg 48 1938
Zink, Zn 0,480 mg 15 1938
Selen, Se 2,80 µg 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,002 0,86 1938
C18:0 0,000 0,00 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,001 0,43 1938
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,001 0,43 1938
C18:3,n-3 0,005 2,16 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,223 96,1 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,002 0,86 1003
Sum monoumættede 0,001 0,43 1003
Sum polyumættede 0,229 98,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,232 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,228 98,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,001 0,43 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby