DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 973
Grisekød, skinkesteg af yderlår, med svær, rå
Engelsk navn
Pork, ham, silverside with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 759 kJ 1003
Energi (kcal) 182 kcal 1003
Protein 18,5 g 0,0 16,7 - 20,3 18 1832
Protein, deklaration 18,5 g 0,0 16,7 - 20,3 18 1832
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 12,0 g 6,7 - 17,4 18 1832
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,13 g 24 1003
Aske 1,0 g 0,99 0,87 - 1,1 50 T 1003.0
Tørstof 31,5 g 27,6 - 35,5 18 1832
Vand 68,5 g 64,5 - 72,4 18 1832
Nitrogen 3,056 g 2,76 - 3,34 18 1832
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,364 µg 1003
D3-vitamin 0,121 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0970 µg 1300
Thiamin (B1-vitamin) 0,750 mg 0,57 - 1,02 6 T 988.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,230 mg 0,19 - 0,26 6 T 988.0
Niacinækvivalent 3,80 NE 1003
Niacin 3,80 mg T 988.0
B6-vitamin 0,436 mg 0,298 - 0,593 4 T 988.0
Folat 1,50 µg 0,8 - 4,6 10 T 988.0
B12-vitamin 0,650 µg T 988.0
Cholin 69,6 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 51,9 mg 53,0 33,6 - 61 24 T 1117.0
Kalium 366 mg 350 - 379 4 T 988.0
Calcium 7,00 mg 5 - 11 4 T 988.0
Magnesium 25,0 mg 23,7 - 26,8 4 T 988.0
Jern 0,890 mg 0,64 - 1,15 6 T 988.0
Zink 3,60 mg 0,0 - 6,9 266 T 988.0
Selen 6,90 µg 0,0 - 300 231 T 988.0
Fosfor 188 mg 180 - 200 6 T 988.0
Jod 1,000 µg 0,35 - 2,1 5 T 988.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 0,0 1 1655
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 11,040 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 60 mg 2054
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby