Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 983
Musling, kogt
Engelsk navn
Mussels, boiled
Taxonomisk navn
Mytilus edulis
Synonymer
Muslinger
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 49
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,630
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 696 kJ 1003
Energi, kcal 166 kcal 1003
total-N 3,808 g 1938
Protein, total 23,8 g 1938
Protein, deklaration 23,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 7,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 7,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 4,5 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,2 g 1938
Tørstof 38,9 g 1938
Vand 61,2 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 84,0 RE 1003
Retinol 84,0 µg 46 - 121 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 3,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 3,50 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1 1022
Niacin 6,68 NE 1003
niacin 1,60 mg 1,2 - 2,0 2 1369
B6-vitamin 0,096 mg 0,006 - 0,190 2 1369
Folat 41,8 µg 1 1369
B12-vitamin 10,2 µg 1 1369
C-vitamin 4,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,00 mg 1,1 - 9,0 6 1369
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 582 mg 261 - 848 3 1058
Kalium, K 145 mg 56 - 249 3 1058
Calcium, Ca 30,0 mg 1 1030
Magnesium, Mg 39,0 mg 29,9 - 46,0 3 1058
Phosphor, P 145 mg 102 - 170 4 1367
Jern, Fe 7,70 mg 1,0 - 12,7 5 1368
Kobber, Cu 0,220 mg 0,02 - 0,36 6 1368
Zink, Zn 3,40 mg 2,0 - 4,5 4 1368
Jod, I 140 µg 80 - 190 2 1368
Mangan, Mn 0,230 mg 0 - 0,46 4 1368
Chrom, Cr 25,6 µg 16,2 - 38,2 11 1506
Selen, Se 46,0 µg 29,7 - 65,1 11 1506
Molybdæn, Mo 56,0 µg 1349
Nikkel, Ni 57,8 µg 37,0 - 149 11 1506
Kviksølv, Hg 1,40 µg 0 - 3,2 11 1506
Arsen, As 184 µg 113 - 258 11 1506
Cadmium, Cd 22,9 µg 14,7 - 34,7 11 1506
Bly, Pb 62,9 µg 34,7 - 99,0 11 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1345
C14:0 0,093 3,30 1344
C15:0 0,029 1,04 1344
C16:0 0,449 15,9 1344
C17:0 0,048 1,70 1344
C18:0 0,274 9,70 1344
C20:0 0,000 0,00 1345
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,242 8,57 1344
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 0,260 9,23 1344
C20:1,n-11 0,276 9,79 1344
C22:1,n-9 0,191 6,78 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,074 2,64 1344
C18:3,n-3 0,058 2,07 1344
C20:4,n-6 0,165 5,84 1344
C20:5,n-3 0,417 14,8 1344
C22:5,n-3 0,074 2,64 1344
C22:6,n-3 0,170 6,03 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,893 31,7 1003
Sum monoumættede 0,969 34,4 1003
Sum polyumættede 0,958 34,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,82 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,719 25,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,239 8,48 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 38 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1140 300 1344
Leucin 1830 480 1344
Lysin 1900 500 1344
Methionin 647 170 1344
Cystin 381 100 1344
Phenylalanin 990 260 1344
Tyrosin 990 260 1344
Threonin 1100 290 1344
Tryptofan 305 80 1344
Valin 1490 390 1344
Arginin 1790 470 1344
Histidin 571 150 1344
Alanin 1330 350 1344
Asparaginsyre 2670 700 1344
Glutaminsyre 3350 880 1344
Glycin 1220 320 1344
Prolin 990 260 1344
Serin 1220 320 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby