DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 989
Sylte
Engelsk navn
Pork, brawn, head cheese
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 898 kJ 1003
Energi, kcal 217 kcal 1003
Nitrogen, total 2,080 g 1,68 - 2,41 11 1231
Protein, videnskabelig 13,0 g 10,5 - 15,1 11 1231
Protein, deklaration 13,0 g 10,5 - 15,1 11 1231
Kulhydrat, difference 0,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 18,2 g 13,1 - 25 11 1231
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 1324
Tørstof 33,4 g 1003
Vand 66,6 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
D-vitamin 0,681 µg 1003
D3-vitamin 0,156 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,105 µg 1300
E-vitamin 0,0800 α-TE
alfa-tokoferol 0,0800 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,490 mg 0,284 - 0,972 4 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,1000 mg 0,079 - 0,12 6 1022
Niacinækvivalent 2,73 NE 1003
Niacin 1,10 mg 0,88 - 1,28 10 1018
B6-vitamin 0,0900 mg 0,068 - 0,14 5 1025
Pantothensyre 0,900 mg 1344
Folat 3,00 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0,500 µg 0,25 - 0,67 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 830 mg 590 - 1230 13 1061
Kalium, K 107 mg 55 - 183 13 1061
Calcium, Ca 10,1 mg 8,68 - 12,2 6 1015
Magnesium, Mg 9,00 mg 7,9 - 11,1 3 1058
Fosfor, P 104 mg 65,6 - 174 6 1015
Jern, Fe 0,950 mg 0,48 - 1,71 13 1061
Kobber, Cu 0,1000 mg 0,051 - 0,31 13 1061
Zink, Zn 1,50 mg 0,85 - 2,6 13 1061
Jod, I 2,10 µg 1,5 - 2,6 4 T 982
Mangan, Mn 0,0200 mg 0,012 - 0,028 4 T 982
Chrom, Cr 7,00 µg 4 - 12 4 T 982
Selen, Se 7,40 µg 8,02 5,23 - 9,27 11 T 982
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 T 982
Nikkel, Ni 13,0 µg 1 - 40 10 1061
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 4,001 23,8 1039
C17:0 0,034 0,2 1039
C18:0 4,623 27,6 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,504 3,01 1039
C18:1,n-9 6,321 37,7 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,059 6,32 1039
C18:3,n-3 (ALA) 0,202 1,2 1039
C20:4,n-6 0,000 0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,658 51,7 1003
Sum monoumættede 6,825 40,7 1003
Sum polyumættede 1,261 7,53 1003
Fedtsyrer, total 16,744 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,202 1,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,059 6,32 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 53 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 478 230 1059
Leucin 811 390 1059
Lysin 1040 500 1059
Methionin 250 120 1059
Cystin 81 39 1059
Phenylalanin 458 220 1059
Tyrosin 333 160 1059
Threonin 458 220 1059
Tryptofan 98 47 1059
Valin 395 190 1059
Arginin 874 420 1059
Histidin 270 130 1059
Alanin 874 420 1059
Asparaginsyre 1040 500 1059
Glutaminsyre 1620 780 1059
Glycin 1460 700 1059
Prolin 1170 560 1059
Serin 541 260 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby