Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
(c)UronicAcids
g
(227)
g/100g
Navn
ID
3,60
Sojamel
154
1,13
Selleri, rod, rå
46
1,08
Blomme, rå
15
0,910
Rugkerner, hele/knækkede
143
0,910
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
60
0,890
Boghvedegryn, rå
1240
0,880
Rosenkål, uspec., rå
41
0,850
Løg, rå
716
0,820
Hvidkål, rå
26
0,740
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
283
0,740
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
61
0,740
Hvedekerner, hele/knækkede
189
0,720
Ris, brune, rå
156
0,710
Gulerod, importeret, rå
606
0,710
Peberfrugt, rød, rå
38
0,710
Gulerod, dansk, rå
559
0,710
Gulerod, uspec., rå
24
0,670
Peberfrugt, grøn, rå
37
0,670
Hindbær, rå
5
0,630
Jordbær, rå
1
0,600
Rabarber, dybfrost
538
0,600
Rabarber, rå
10
0,570
Ribs, rå
40
0,560
Risengryn, grødris, polerede, rå
1225
0,560
Ris, polerede, rå
1252
0,560
Majsstivelse
409
0,550
Buddingpulver
103
0,530
Porre, rå
824
0,530
Byggryn, rå
176
0,520
Grønne bønner, rå
764
0,510
Spinat, rå
50
0,500
Grønne bønner, dybfrost
822
0,500
Blomkål, importeret, rå
1005
0,500
Tomat, uspec., rå
52
0,500
Blomkål, uspec., rå
14
0,500
Blomkål, dansk, rå
799
0,500
Tomat, dansk, rå
451
0,490
Æble, importeret, råt
521
0,490
Æble, dansk, råt
376
0,490
Æble, uspec., råt
2
0,480
Rødkål, rå
44
0,460
Kartoffel, uspec., rå
4
0,420
Salat, hovedsalat, rå
627
0,410
Grahamsbrød
672
0,410
Gule ærter (flækærter), rå
592
0,400
Radise, rå
39
0,390
Karse, frisk
969
0,350
Sigtemel
102
0,330
Pære, rå
9
0,290
Pasta, rå
305
0,280
Persille, rå
8
0,280
Banan, rå
3
0,270
Agurk, rå
388
0,240
Rødbede, konserves
621
0,240
Rødbede, rå
43
0,220
Hvedemel
1301
0,220
Grønne ærter, rå
55
0,220
Rasp
192
0,210
Asparges, konserves
649
0,210
Asparges, uspec., rå
753
0,180
Kiks, Marie
967
0,160
Rundstykke, spansk
956
0,160
Rundstykke
1063
0,120
Remoulade, uspec.
1250
0,110
Småkage, uspec.
1173
0,100
Pasta, kogt
1296
0,060
Solbær, rå
11
0,050
Cacaomælk
1205
0,050
Cacaomælk (UHT)
1189
0,050
Cacaoskummetmælk
1107
0,050
Cacaoskummetmælk (UHT)
1108
0,030
Leverpostej
1010
0,020
Champignon, rå
961
0,010
Wienerpølse, kogt, fastfood
1093
0,010
Medisterpølse, rå
982
0,010
Medisterpølse, røget
1136
0,010
Wienerpølse, ristet, fastfood
1192
0,010
Wienerpølse
1143
0
Grisekød, nakkekam med svær, rå
74
0
Fløde 13 % (UHT)
468
0
Kærnemælk med citronsaft
1068
0
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)
6
0
Bacon, kogestykke, rå
141
0
Oksekød, uspec., helt magert, råt
818
0
Laks, atlantisk, vild, koldrøget
998
0
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
1109
0
Ål, rå
1248
0
Kærnemælk
32
0
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt
271
0
Høne, kød, rå
708
0
Oksekød, lårtunge, rå
891
0
Høne, kød og skind, rå
1037
0
Letmælkskefir
1153
0
Kefir (HISTORISK)
1281
0
Grisefedt, afsmeltet, Raffinol
78
0
Fløde 13 %
483
0
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
770
0
Kylling, kød og skind, rå
959
0
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
1069
0
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost
1210
0
Oksekød, klump uden kappe, rå
819
0
Grisekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
1003
0
Grisekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
1112
0
Grisebryst, stegestykke med svær, rå
1249
0
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)
33
0
Sild, rå
48
0
Bolcher, blandede
903
0
Oksekød, spidsbryst, råt
1040
0
Kalvekød, fedt, råt
1171
0
Grisefedt, afsmeltet
79
0
Grisemørbrad, afpudset, rå
771
0
Grisebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
1077
0
Makrel, røget
1220
0
Fløde 50 %
152
0
Grisekød, mellemkam med svær, rå
1117
0
Makrel, rå
34
0
Fløde 9 %, syrnet
300
0
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
724
0
Tun, rå
904
0
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
1042
0
Mineralvand, dansk vand o.lign.
81
0
Grisekød, uspec., magert, råt
777
0
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
966
0
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
1082
0
Kogt oksebryst, pålæg
1221
0
Salt, stensalt, køkkensalt
1007
0
Brisling (sardin), i olie, konserves
1120
0
Oksekød, tværreb, råt
1251
0
Fløde 9 %
303
0
Kalkun, kød, rå
732
0
Oksekød, uspec., magert, råt
909
0
Skummetmælk
1049
0
Fløde 38 %, piskefløde
1174
0
Lammekød, bryst, råt
1316
0
Mineralvand, sodavand, uden tilsat sukker, uspec.
82
0
Rødtunge, rå
541
0
Kalkun, kød og skind, rå
785
0
Tun i olie, konserves
1088
0
Fløde 18 %
662
0
Tun i vand, konserves
825
0
Karameller, blandede
1008
0
Sardin, i olie, konserves
1121
0
Vand, drikke-, vejl. værdier
53
0
Skinkemignon (lårtunge), helt afpudset, rå
734
0
Laks, atlantisk, vild, konserves
921
0
Smør, saltet
1052
0
Creme fraiche 38 %
1181
0
Solsikkeolie
1382
0
Gås, kød og skind, rå
87
0
Salt, havsalt (ikke jodberiget)
556
0
Kylling, kød, rå
795
0
Fårekød, bov, rå
1090
0
Skinke, røget
1226
0
Yoghurt naturel, sødmælk
12
0
Ymer naturel
170
0
Skinke, kogt, konserves
666
0
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
831
0
Grisebryst, kogestykke med svær, rå
1124
0
Oksekød, slag, råt
1261
0
Grisefilet, helt afpudset, rå
739
0
Krydderskinke, udbenet
936
0
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
1053
0
Torsk, levertran
1396
0
Ylette naturel
95
0
Lammekød, kølle, afpudset, rå
796
0
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
980
0
Oksekød, uspec., fedt, råt
1232
0
Æg, høne, langæg, kogt, dybfrost
668
0
Due, vildt, kød, rå
860
0
Smør, usaltet
1015
0
Sild, høstsild, fedsild, rå
1132
0
Sødmælk (UHT)
1265
0
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt
746
0
Oksekød, inderlår med kappe, rå
940
0
Grisebryst, slag, rullesteg, råt
1058
0
Gelatine
1190
0
Sojaolie
1461
0
Kuller, rå
582
0
Kalvekød, magert, råt
798
0
Flæskesvær, snacks
1103
0
Oksekød, tyndbryst, råt
1233
0
Æg, høne, æggehvide, pasteuriseret
187
0
Creme fraiche 18 %
671
0
Oksekød, skank (osso buco), rå
870
0
Oksekød, tykkam, rå
1019
0
Grisekød, uspec., fedt, råt
1269
0
Hamburgerryg, røget
749
0
Oksekød, mellemskært, råt
944
0
Bayonneskinke, udbenet
1060
0
Olivenolie
1467
0
Skrubbe, rå
584
0
Kalvekød, middelfedt, råt
984
0
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
0
Lammekød, uspec., råt
1234
0
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
871
0
Skinke, røget, kogt
1021
0
Ab-mælk, syrnet sødmælk
1278
0
Lammekød, kølle, uspec., rå
71
0
Salt, bordsalt (jodberiget)
417
0
Hamburgerryg, kogt
750
0
Grisekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
949
0
Due, vildt, kød og skind, rå
1200
0
Rullepølse, lammekød, pålæg
110
0
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
805
0
Grisekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
988
0
Oksekød, tykbryst, råt
1237
0
Salt kød, pålæg
674
0
Sukker, brun farin
876
0
Sild, røget
1026
0
Oksekød, entrecote med kappe, rå
1149
0
Tykmælk
1279
0
Torsk, filet, rå
72
0
Gås, kød, rå
955
0
Oksekød, culotte, rå
1064
0
Grisebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
1201
0
Mineralvand, sodavand, tilsat sukker, uspec.
129
0
Søtunge, rå
595
0
Kanin, kød, rå
807
0
Lammekød, bov, rå
994
0
Laks, atlantisk, vild, rå
30
0
Rødspætte, rå
45
0
Bacon, stegestykke, rå
216
0
Kalvekød, helt magert, råt
699
0
Oksekød, yderlår, råt
879
0
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
1029
0
Spegesild
1152
0
Cultura, syrnet sødmælk (HISTORISK)
1280

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby