Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Cadaverin
mg
(81)
mg/100g
Navn
ID
25,7
Brie, 60+
139
25,7
Brie, 50+
1313
25,7
Brie, 45+
1228
24,5
Camembert, 50+
1277
24,5
Camembert, 30+
1110
24,5
Camembert, 45+
1235
17,8
Emmentaler, 45+
261
17,8
Cheddar, 50+
321
17,8
Gruyere, 45+
341
17,8
Chesire, 50+
214
15,8
Roquefort, 50+
136
15,8
Danablu 50+
138
15,8
Danablu 60+
183
14,1
Makrel, røget
1220
10,2
Skinke, røget
1226
10,2
Skinke, røget, kogt
1021
8,05
Tun i tomat, konserves
751
8,05
Tun i olie, konserves
1088
8,05
Tun i vand, konserves
825
1,70
Salami
489
1,45
Sild, marineret
47
0,997
Makrel i tomat, konserves
960
0,997
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
0,860
Høne, kød, rå
708
0,860
Kylling, kød, rå
795
0,860
Høne, kød og skind, rå
1037
0,860
Kylling, kød og skind, rå
959
0,840
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
1053
0,840
Oksekød, skank (osso buco), rå
870
0,840
Oksekød, slag, råt
1261
0,840
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
871
0,840
Oksekød, entrecote med kappe, rå
1149
0,840
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
966
0,840
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
1069
0,840
Oksekød, yderlår, råt
879
0,840
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
980
0,840
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
770
0,840
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
1082
0,840
Oksekød, lårtunge, rå
891
0,840
Kogt oksebryst, pålæg
1221
0,840
Oksekød, uspec., magert, råt
909
0,840
Oksekød, tykkam, rå
1019
0,840
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
805
0,840
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
1109
0,840
Oksekød, uspec., fedt, råt
1232
0,840
Oksekød, uspec., helt magert, råt
818
0,840
Oksekød, tyndbryst, råt
1233
0,840
Oksekød, klump uden kappe, rå
819
0,840
Oksekød, inderlår med kappe, rå
940
0,840
Salt kød, pålæg
674
0,840
Oksekød, spidsbryst, råt
1040
0,840
Oksekød, mellemskært, råt
944
0,840
Oksekød, tykbryst, råt
1237
0,840
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
1042
0,840
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
831
0,840
Oksekød, tværreb, råt
1251
0,540
Rødspætte, rå
45
0,340
Spegepølse
358
0,337
Torsk, filet, rå
72
0,300
Reje, dybvands-, kogt, dybfrost
518
0,130
Bayonneskinke, udbenet
1060
0,130
Grisekød, uspec., fedt, råt
1269
0,130
Grisekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
988
0,130
Grisekød, uspec., magert, råt
777
0,130
Krydderskinke, udbenet
936
0,130
Grisekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
1112
0,100
Bacon i skiver, rå
1137
0,100
Bacon, kogestykke, rå
141
0,100
Bacon, stegestykke, rå
216
0,084
Hvidvin, sød
232
0,084
Hvidvin, mousserende, champagne
246
0,084
Hvidvin, tør
164
0,084
Hvidvin, medium
173
0,084
Rødvin, uspec.
213
0,030
Laks, atlantisk, vild, konserves
921
0,020
Brisling (sardin), i tomat, konserves
993
0,020
Sardin, i tomat, konserves
924
0,020
Brisling (sardin), i olie, konserves
1120
0,020
Sardin, i olie, konserves
1121
0
Helleflynder, rå
711
0
Helleflynder, røget
700

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby