Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
25-hydroxycholecalciferol
µg
(102)
µg/100g
Navn
ID
1,06
Æg, høne, blomme, rå
1230
0,920
Æg, høne, blomme, pasteuriseret
1667
0,563
Æg, høne, frilands høns, rå
1663
0,460
Laks, atlantisk, opdræt, varmrøget
1553
0,430
Æg, høne, skrabehøns, rå
1664
0,420
Æg, høne, økologisk drift, rå
1665
0,395
Æg, høne, pasteuriseret
696
0,375
Laks, atlantisk, opdræt, rå
1658
0,354
Æg, høne, burhøns, rå
1662
0,305
Laks, atlantisk, opdræt, koldrøget
1552
0,292
Laks, atlantisk, opdræt, gravad
1655
0,280
Æg, høne, langæg, kogt, dybfrost
668
0,270
Æg, høne, kogt, dybfrost
1666
0,145
Salami
489
0,140
Grisebryst, stegestykke med svær, rå
1249
0,138
Spegepølse
358
0,136
Bacon, stegestykke, rå
216
0,127
Bacon, kogestykke, rå
141
0,123
Grisekød, uspec., fedt, råt
1269
0,122
Rullepølse, lammekød, pålæg
110
0,116
Grisebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
1201
0,114
Medisterpølse, røget
1136
0,113
Pølse, krakowpølse
1163
0,112
Pølse, cervelatpølse, pålæg
1128
0,112
Kødpølse, pålæg
1101
0,111
Wienerpølse
1143
0,111
Rullepølse, pålæg
1158
0,111
Wienerpølse, ristet, fastfood
1192
0,110
Grisekød, nakkekam med svær, rå
74
0,109
Bacon i skiver, rå
1137
0,109
Wienerpølse, kogt, fastfood
1093
0,108
Sprængt nakke, grisekød
1172
0,108
Grisebryst, kogestykke med svær, rå
1124
0,106
Grisekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
1112
0,105
Æg, høne, røræg, industrifremstillet
1668
0,105
Sylte
989
0,104
Medisterpølse, rå
982
0,104
Grisekød, hakket, 15-20% fedt, råt
1076
0,104
Grisebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
1077
0,103
Grisekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
949
0,103
Wienerpølse, konserves
900
0,102
Grisebryst, slag, rullesteg, råt
1058
0,101
Krydderskinke, udbenet
936
0,099
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
1029
0,099
Skinke, røget, kogt
1021
0,098
Skinke, røget
1226
0,098
Grisebov med svær, rå
985
0,097
Yderlår, skinkesteg, med svær, rå
973
0,097
Bayonneskinke, udbenet
1060
0,097
Grisekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
988
0,097
Grisekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
1003
0,096
Smør, saltet
1052
0,095
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå
935
0,095
Grisekød, hakket, 5-10% fedt, råt
945
0,091
Grisekød, bagskank uden svær, rå
841
0,090
Tunge, gris, rå
854
0,090
Tunge, gris, saltet
856
0,088
Hamburgerryg, røget
749
0,088
Hamburgerryg, kogt
750
0,088
Skinke, kogt, konserves
666
0,087
Skinkemignon (lårtunge), helt afpudset, rå
734
0,087
Hjerte, gris, råt
644
0,086
Skinke, kogt, skiveskåret
693
0,086
Kødpølse, fedtreduceret, pålæg
406
0,086
Grisefilet, røget, pålæg
743
0,086
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt
746
0,086
Grisemørbrad, afpudset, rå
771
0,085
Grisekød, uspec., magert, råt
777
0,084
Grisefilet, helt afpudset, rå
739
0,082
Grisekød, mellemkam med svær, rå
1117
0,059
Fløde 38 %, piskefløde
1174
0,054
Laks, Stillehavs-, vild, rå
1659
0,047
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
724
0,027
Fløde 13 %
483
0,016
Fløde 9 %
303
0,008
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)
6
0,006
Sødmælk, økologisk
1266
0,004
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)
33
0
Reje, dybvands, kogt, i lage
1654
0
Torsk, rogn, rå
778
0
Makrel, rå
34
0
Tun i vand, konserves
825
0
Makrel i tomat, konserves
960
0
Skrubbe, filet, paneret, rå, dybfrost
1656
0
Rødspætte, rå
45
0
Fiskepinde, panerede, dybfrost
1657
0
Sild, rå
48
0
Mørksej, rå
66
0
Reje, dybvands-, kogt, dybfrost
518
0
Hellefisk, rå
897
0
Lyssej, rå
587
0
Reje, sort tiger-, opdræt, rå, dybfrost
1548
0
Hajmalle, rå, dybfrost
1660
0
Fiskefrikadelle
598
0
Blåmusling, kogt
1661
0
Sild, paneret, stegt, i lage
917
0
Æg, høne, æggehvide, rå
215
0
Fiskefilet, paneret, stegt, delikatesse
1652
0
Sild, røget
1026
0
Tun, gulfinnet, rå
1653
0
Hornfisk, rå
25
0
Makrel, røget
1220

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby