Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Cellulose
g
(233)
g/100g
Navn
ID
2,62
Gule ærter (flækærter), rå
592
2,20
Sojamel
154
2,10
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
61
2,10
Hvedekerner, hele/knækkede
189
2,10
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
283
2,00
Hindbær, rå
5
1,97
Grønne ærter, rå
55
1,63
Persille, rå
8
1,50
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
60
1,50
Rugkerner, hele/knækkede
143
1,45
Grønne bønner, rå
764
1,39
Selleri, rod, rå
46
1,38
Solbær, rå
11
1,31
Rabarber, rå
10
1,31
Rabarber, dybfrost
538
1,30
Grønne bønner, dybfrost
822
1,28
Rosenkål, uspec., rå
41
1,18
Porre, rå
824
1,16
Grahamsbrød
672
1,12
Blomkål, importeret, rå
1005
1,12
Blomkål, dansk, rå
799
1,12
Blomkål, uspec., rå
14
1,08
Ris, brune, rå
156
1,01
Byggryn, rå
176
0,970
Rødkål, rå
44
0,950
Gulerod, dansk, rå
559
0,950
Gulerod, uspec., rå
24
0,950
Gulerod, importeret, rå
606
0,890
Kartoffel, uspec., rå
4
0,880
Ribs, rå
40
0,860
Løg, rå
716
0,830
Broccoli, rå
17
0,790
Champignon, rå
961
0,760
Rødbede, rå
43
0,760
Æble, importeret, råt
521
0,760
Rødbede, konserves
621
0,760
Salat, hovedsalat, rå
627
0,760
Æble, uspec., råt
2
0,760
Æble, dansk, råt
376
0,750
Karse, frisk
969
0,750
Asparges, uspec., rå
753
0,750
Asparges, konserves
649
0,740
Spinat, rå
50
0,710
Hvidkål, rå
26
0,710
Boghvedegryn, rå
1240
0,700
Tomat, dansk, rå
451
0,700
Tomat, uspec., rå
52
0,700
Radise, rå
39
0,670
Sigtemel
102
0,670
Peberfrugt, rød, rå
38
0,630
Majsstivelse
409
0,630
Risengryn, grødris, polerede, rå
1225
0,630
Ris, polerede, rå
1252
0,630
Pære, rå
9
0,620
Buddingpulver
103
0,610
Peberfrugt, grøn, rå
37
0,600
Tyttebær, rå
769
0,590
Jordbær, rå
1
0,570
Hvedemel
1301
0,570
Rasp
192
0,460
Kiks, Marie
967
0,430
Blomme, rå
15
0,410
Rundstykke
1063
0,410
Rundstykke, spansk
956
0,390
Agurk, rå
388
0,370
Banan, rå
3
0,330
Cacaomælk (UHT)
1189
0,330
Cacaoskummetmælk
1107
0,330
Cacaoskummetmælk (UHT)
1108
0,330
Cacaomælk
1205
0,300
Småkage, uspec.
1173
0,210
Fersken, rå
609
0,130
Remoulade, uspec.
1250
0,100
Roulade, uspec.
1062
0,050
Leverpostej
1010
0,050
Grapefrugt, rå
552
0,030
Medisterpølse, rå
982
0,030
Wienerpølse, kogt, fastfood
1093
0,030
Medisterpølse, røget
1136
0,030
Wienerpølse, ristet, fastfood
1192
0,030
Wienerpølse
1143
0
Grisebryst, stegestykke med svær, rå
1249
0
Fløde 18 %
662
0
Grisekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
1112
0
Kalvekød, fedt, råt
1171
0
Pasta, kogt
1296
0
Skinkemignon (lårtunge), helt afpudset, rå
734
0
Tun, rå
904
0
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
1042
0
Makrel, røget
1220
0
Kalkun, kød og skind, rå
785
0
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
966
0
Grisebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
1077
0
Grisekød, mellemkam med svær, rå
1117
0
Æg, høne, æggehvide, pasteuriseret
187
0
Skinke, kogt, konserves
666
0
Tun i vand, konserves
825
0
Salt, stensalt, køkkensalt
1007
0
Grisefilet, helt afpudset, rå
739
0
Oksekød, uspec., magert, råt
909
0
Skummetmælk
1049
0
Kogt oksebryst, pålæg
1221
0
Kuller, rå
582
0
Kylling, kød, rå
795
0
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
1082
0
Brisling (sardin), i olie, konserves
1120
0
Oksekød, tværreb, råt
1251
0
Æg, høne, langæg, kogt, dybfrost
668
0
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
831
0
Karameller, blandede
1008
0
Fløde 38 %, piskefløde
1174
0
Lammekød, bryst, råt
1316
0
Lammekød, kølle, uspec., rå
71
0
Salt, bordsalt (jodberiget)
417
0
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt
746
0
Laks, atlantisk, vild, konserves
921
0
Smør, saltet
1052
0
Rullepølse, lammekød, pålæg
110
0
Skrubbe, rå
584
0
Lammekød, kølle, afpudset, rå
796
0
Tun i olie, konserves
1088
0
Sardin, i olie, konserves
1121
0
Creme fraiche 18 %
671
0
Fårekød, kølle, rå
832
0
Creme fraiche 38 %
1181
0
Solsikkeolie
1382
0
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)
6
0
Torsk, filet, rå
72
0
Hamburgerryg, røget
749
0
Krydderskinke, udbenet
936
0
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
1053
0
Skinke, røget
1226
0
Laks, atlantisk, vild, rå
30
0
Mineralvand, sodavand, tilsat sukker, uspec.
129
0
Kalvekød, magert, råt
798
0
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
980
0
Fårekød, bov, rå
1090
0
Grisebryst, kogestykke med svær, rå
1124
0
Oksekød, slag, råt
1261
0
Rødspætte, rå
45
0
Bacon, stegestykke, rå
216
0
Due, vildt, kød, rå
860
0
Smør, usaltet
1015
0
Torsk, levertran
1396
0
Grisekød, nakkekam med svær, rå
74
0
Fløde 13 % (UHT)
468
0
Hamburgerryg, kogt
750
0
Oksekød, inderlår med kappe, rå
940
0
Grisebryst, slag, rullesteg, råt
1058
0
Oksekød, uspec., fedt, råt
1232
0
Kærnemælk
32
0
Bacon, kogestykke, rå
141
0
Søtunge, rå
595
0
Sild, høstsild, fedsild, rå
1132
0
Sødmælk (UHT)
1265
0
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt
271
0
Salt kød, pålæg
674
0
Oksekød, skank (osso buco), rå
870
0
Oksekød, tykkam, rå
1019
0
Gelatine
1190
0
Sojaolie
1461
0
Grisefedt, afsmeltet, Raffinol
78
0
Fløde 13 %
483
0
Oksekød, mellemskært, råt
944
0
Bayonneskinke, udbenet
1060
0
Oksekød, tyndbryst, råt
1233
0
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)
33
0
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
805
0
Kalvekød, middelfedt, råt
984
0
Flæskesvær, snacks
1103
0
Grisekød, uspec., fedt, råt
1269
0
Sild, rå
48
0
Kalvekød, helt magert, råt
699
0
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
871
0
Skinke, røget, kogt
1021
0
Olivenolie
1467
0
Grisefedt, afsmeltet
79
0
Grisekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
949
0
Lammekød, uspec., råt
1234
0
Makrel, rå
34
0
Fløde 50 %
152
0
Kanin, kød, rå
807
0
Grisekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
988
0
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
0
Ab-mælk, syrnet sødmælk
1278
0
Fløde 9 %, syrnet
300
0
Høne, kød, rå
708
0
Sukker, brun farin
876
0
Sild, røget
1026
0
Due, vildt, kød og skind, rå
1200
0
Mineralvand, dansk vand o.lign.
81
0
Gås, kød, rå
955
0
Oksekød, tykbryst, råt
1237
0
Oksekød, uspec., helt magert, råt
818
0
Lammekød, bov, rå
994
0
Oksekød, entrecote med kappe, rå
1149
0
Tykmælk
1279
0
Fløde 9 %
303
0
Oksekød, yderlår, råt
879
0
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
1029
0
Grisebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
1201
0
Yoghurt naturel, sødmælk
12
0
Mineralvand, sodavand, uden tilsat sukker, uspec.
82
0
Rødtunge, rå
541
0
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
770
0
Oksekød, culotte, rå
1064
0
Oksekød, klump uden kappe, rå
819
0
Laks, atlantisk, vild, koldrøget
998
0
Spegesild
1152
0
Cultura, syrnet sødmælk (HISTORISK)
1280
0
Vand, drikke-, vejl. værdier
53
0
Pasta, rå
305
0
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
724
0
Oksekød, lårtunge, rå
891
0
Høne, kød og skind, rå
1037
0
Gås, kød og skind, rå
87
0
Grisemørbrad, afpudset, rå
771
0
Kylling, kød og skind, rå
959
0
Kærnemælk med citronsaft
1068
0
Ål, rå
1248
0
Ymer naturel
170
0
Grisekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
1003
0
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
1109
0
Letmælkskefir
1153
0
Kefir (HISTORISK)
1281
0
Kalkun, kød, rå
732
0
Bolcher, blandede
903
0
Oksekød, spidsbryst, råt
1040
0
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost
1210
0
Ylette naturel
95
0
Salt, havsalt (ikke jodberiget)
556
0
Grisekød, uspec., magert, råt
777
0
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
1069

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby