Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Cobolt, Co
µg
(73)
µg/100g
Navn
ID
10,0
Musling, konserves
635
7,00
Knækbrød, hvede-, grahamstype
656
7,00
Knækbrød, hvede-, fint
772
7,00
Hvedeklid
617
6,00
Kartoffelmos, pulver med tørmælk
412
6,00
Knækbrød, rug-, fint
432
6,00
Kartoffelmos, pulver uden tørmælk
602
6,00
Knækbrød, rug-, groft
375
5,00
Kiks til ost, Cream Crackers
1122
5,00
Boghvedegryn, rå
1240
4,00
Reje, dybvands-, konserves
527
4,00
Krebs, rå
408
4,00
Rugbrød, lyst
413
4,00
Rugbrød, mørkt, industrifremstillet
1670
4,00
Rugbrød, fuldkorn, industrifremstillet
1671
4,00
Rugbrød, fuldkorn, importeret
379
2,00
Rugkerner, hele/knækkede
143
2,00
Hirse, hele korn
385
2,00
Sennep, brun, færdiglavet
204
2,00
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
60
2,00
Hvedemel
1301
2,00
Sennep, gul, færdiglavet
433
2,00
Hirseflager
331
2,00
Sild, røget
1026
2,00
Hvedekim, rå
1084
1,00
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
1,00
Camembert, 50+
1277
1,00
Camembert, 30+
1110
1,00
Makrel, rå
34
1,00
Maribo, 30+
1288
1,00
Bygmel
1294
1,00
Helt, rå
768
1,00
Spegesild
1152
1,00
Sild, marineret
47
1,00
Mozzarella, 30+
1299
1,00
Laks, atlantisk, vild, saltet
1182
1,00
Sandart, rå
601
1,00
Ørred, regnbue-, rå
774
1,00
Brie, 45+
1228
1,00
Ål, røget
1302
1,00
Brisling, rå
866
1,00
Camembert, 45+
1235
1,00
Havarti, 30+
108
1,00
Gedde, rå
611
1,00
Brie, 50+
1313
1,00
Fruktose
1006
1,00
Samsø, 30+
1318
1,00
Ål, rå
1248
1,00
Brie, 60+
139
1,00
Roulade, uspec.
1062
1,00
Danbo, 30+
1259
1,00
Ost, fast, 30+, alle typer
1274
0,500
Brasen, rå
639
0,500
Vanilleis
507
0,500
Sej, filet, dybfrost
661
0,500
Is, 3. farvet
535
0,500
Aborre, rå
561
0,500
Mørksej, rå
66
0,500
Rygeost, 1 % fedt
333
0,500
Knude, rå
474
0,500
Rygeost, 10 % fedt
637
0,500
Nougatis
506
0,150
Rødvin, spansk, sød
267
0,100
Øl, let pilsner, 2.6 % vol.
178
0,100
Øl, pilsner, 4.4 % vol.
198
0,100
Øl, Guld-, 5.6 % vol.
256
0,100
Øl, skatteklasse 3, uspec.
296
0,100
Te, drikkeklar, uspec.
115
0,100
Kaffe, drikkeklar
142
0
Honningmelon, rå
397
0
Vandmelon, rå
36
0
Netmelon, rå
447
0
Cantaloupe (melon), rå
491

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby