Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Fluor, F
µg
(70)
µg/100g
Navn
ID
280
Sild, marineret
47
202
Hvidvin, uspec.
167
200
Kartoffelmos, pulver uden tørmælk
602
200
Kartoffelmos, pulver med tørmælk
412
170
Hvedeklid
617
170
Brisling, rå
866
140
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
60
140
Hvedekim, rå
1084
140
Rugkerner, hele/knækkede
143
110
Sild, røget
1026
100
Aborre, rå
561
100
Knækbrød, rug-, fint
432
100
Helt, rå
768
100
Knækbrød, rug-, groft
375
100
Knækbrød, hvede-, fint
772
100
Spegesild
1152
100
Musling, konserves
635
100
Brasen, rå
639
100
Knækbrød, hvede-, grahamstype
656
90,0
Makrel, rå
34
90,0
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
80,0
Vand, drikke-, vejl. værdier
53
80,0
Gedde, rå
611
80,0
Krebs, rå
408
80,0
Reje, dybvands-, konserves
527
70,0
Bouillon, hønsekød, spiseklar
277
60,0
Rugbrød, lyst
413
60,0
Fruktose
1006
60,0
Rugbrød, mørkt, industrifremstillet
1670
60,0
Rugbrød, fuldkorn, industrifremstillet
1671
60,0
Rugbrød, fuldkorn, importeret
379
60,0
Kiks til ost, Cream Crackers
1122
50,0
Bygmel
1294
50,0
Knude, rå
474
50,0
Boghvedegryn, rå
1240
40,0
Sandart, rå
601
30,0
Hirseflager
331
30,0
Roulade, uspec.
1062
30,0
Ørred, regnbue-, rå
774
30,0
Hirse, hele korn
385
30,0
Laks, atlantisk, vild, saltet
1182
26,3
Rødbede, konserves, uden tilsat sukker
492
20,0
Hvedemel
1301
20,0
Nougatis
506
20,0
Vanilleis
507
20,0
Is, 3. farvet
535
10,0
Sej, filet, dybfrost
661
10,0
Mørksej, rå
66
5,00
Øl, let pilsner, 2.6 % vol.
178
4,00
Broccoli, kogt
914
3,00
Øl, Guld-, 5.6 % vol.
256
3,00
Øl, skatteklasse 3, uspec.
296
3,00
Øl, pilsner, 4.4 % vol.
198
1,50
Sennep, gul, færdiglavet
433
0,450
Reje, dybvands-, kogt
826
0,180
Gaffelbidder
975
0,050
Helleflynder, røget
700
0,050
Helleflynder, rå
711
0,023
Kuller, rå
582
0,020
Torsk, filet, kogt
562
0,020
Lammekød, kølle, med fedt, rå
1017
0,020
Rødfisk, rå
603
0,020
Lammekød, kølle, afpudset, rå
796
0
Ål, rå
1248
0
Vandmelon, rå
36
0
Netmelon, rå
447
0
Ål, røget
1302
0
Cantaloupe (melon), rå
491
0
Honningmelon, rå
397
0
Sennep, brun, færdiglavet
204

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby