Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Galaktose
g
(56)
g/100g
Navn
ID
1,13
Yoghurt naturel, sødmælk
12
0,950
Yoghurt med skovbær
1273
0,950
Yoghurt naturel, 0.1 % fedt
1598
0,920
Yoghurt med jordbær
1270
0,905
Yoghurt, sødmælk, med frugt
1286
0,905
Yoghurt med pære og banan
1289
0,905
Yoghurt med kirsebær
1290
0,900
Yoghurt med peach melba
1284
0,900
Yoghurt med frugt, 0.4 % fedt
1681
0,900
Yoghurt naturel, 1.5 % fedt
1597
0,870
Yoghurt med müsli
1305
0,812
Creme fraiche 9 %
316
0,800
Yoghurt, med frugt, 0.1 % fedt, uden tilsat sukker
1677
0,650
Yoghurt, med frugt, 1.5 % fedt
1169
0,125
Cacaoskummetmælk
1107
0,067
Kvark, 5+
307
0,060
Kefir (HISTORISK)
1281
0,060
Ab-mælk, syrnet sødmælk
1278
0,060
Tykmælk
1279
0,060
Cultura, syrnet sødmælk (HISTORISK)
1280
0,058
Ylette naturel
95
0,037
Kærnemælk
32
0,030
Kærnemælk med citronsaft
1068
0
Danablu 50+
138
0
Rygeost, 1 % fedt
333
0
Fløde 38 %, piskefløde
1174
0
Brie, 60+
139
0
Hytteost, 5+
1679
0
Sødmælkspulver
511
0
Creme fraiche 38 %
1181
0
Ost, fast, 45+, alle typer
148
0
Lactose, pulver
1680
0
Hytteost, 20+
517
0
Cacaomælk
1205
0
Skummetmælkspulver
158
0
Rygeost, 10 % fedt
637
0
Ost, fast, 20+, alle typer
1211
0
Ymer naturel
170
0
Koldskål
1682
0
Creme fraiche 18 %
671
0
Sødmælk, økologisk
1266
0
A38, acidophilus tykmælk
1291
0
Danablu 60+
183
0
Milkshake
1683
0
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt
986
0
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)
6
0
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+
231
0
Smør, saltet
1052
0
Smørbart blandingsprodukt, 75% fedt
1684
0
A38, acidophilus tykmælk, med citronsaft (HISTORISK)
1307
0
Fløde 9 %, syrnet
300
0
Smørbart blandingsprodukt, let, 57% fedt
1685
0
Skummetmælk, 0.1 % fedt
1596
0
Fløde 9 %
303
0
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)
33
0
Letmælk, økologisk
1154

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby