Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Aluminium, Al
mg
(52)
mg/100g
Navn
ID
6,00
Musling, konserves
635
3,20
Hirseflager
331
3,20
Hirse, hele korn
385
2,60
Hvedeklid
617
2,10
Knækbrød, hvede-, grahamstype
656
2,10
Knækbrød, hvede-, fint
772
2,00
Knækbrød, rug-, fint
432
2,00
Knækbrød, rug-, groft
375
1,50
Rugbrød, mørkt, industrifremstillet
1670
1,50
Rugbrød, fuldkorn, industrifremstillet
1671
1,50
Rugbrød, fuldkorn, importeret
379
1,50
Rugbrød, lyst
413
1,31
Boghvedegryn, rå
1240
1,10
Rugkerner, hele/knækkede
143
1,10
Hvedekim, rå
1084
1,10
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
60
1,03
Bygmel
1294
0,900
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
0,900
Makrel, rå
34
0,700
Hvedemel
1301
0,600
Kartoffelmos, pulver uden tørmælk
602
0,600
Kartoffelmos, pulver med tørmælk
412
0,500
Sennep, gul, færdiglavet
433
0,500
Sennep, brun, færdiglavet
204
0,400
Laks, atlantisk, vild, saltet
1182
0,300
Fruktose
1006
0,300
Ørred, regnbue-, rå
774
0,200
Sild, røget
1026
0,200
Ål, røget
1302
0,200
Roulade, uspec.
1062
0,200
Nougatis
506
0,200
Kiks til ost, Cream Crackers
1122
0,200
Vanilleis
507
0,200
Is, 3. farvet
535
0,200
Ål, rå
1248
0,100
Gedde, rå
611
0,100
Knude, rå
474
0,100
Brasen, rå
639
0,100
Sej, filet, dybfrost
661
0,100
Spegesild
1152
0,100
Reje, dybvands-, konserves
527
0,100
Helt, rå
768
0,100
Krebs, rå
408
0,100
Sild, marineret
47
0,100
Aborre, rå
561
0,100
Sandart, rå
601
0,100
Mørksej, rå
66
0,100
Brisling, rå
866
0
Netmelon, rå
447
0
Cantaloupe (melon), rå
491
0
Honningmelon, rå
397
0
Vandmelon, rå
36

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby