Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Phenylethylamin
mg
(60)
mg/100g
Navn
ID
12,5
Spegepølse
358
4,90
Skinke, røget, kogt
1021
4,90
Skinke, røget
1226
2,87
Salami
489
1,66
Makrel, røget
1220
0,726
Tun i olie, konserves
1088
0,726
Tun i tomat, konserves
751
0,726
Tun i vand, konserves
825
0,480
Brisling (sardin), i tomat, konserves
993
0,480
Brisling (sardin), i olie, konserves
1120
0,480
Sardin, i tomat, konserves
924
0,480
Sardin, i olie, konserves
1121
0,380
Chokolade, fløde, med nødder
804
0,380
Chokolade, fløde
675
0,340
Chokolade, koge-
1092
0,340
Chokolade, mørk
1022
0,160
Rødvin, uspec.
213
0,146
Sild, marineret
47
0,100
Hvidvin, tør
164
0,100
Hvidvin, medium
173
0,100
Hvidvin, sød
232
0,100
Hvidvin, mousserende, champagne
246
0,043
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
0,043
Makrel i tomat, konserves
960
0,010
Høne, kød, rå
708
0,010
Kylling, kød, rå
795
0,010
Høne, kød og skind, rå
1037
0,010
Kylling, kød og skind, rå
959
0,003
Oksekød, skank (osso buco), rå
870
0,003
Oksekød, uspec., fedt, råt
1232
0,003
Torsk, filet, rå
72
0,003
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
980
0,003
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
871
0,003
Oksekød, tyndbryst, råt
1233
0,003
Oksekød, yderlår, råt
879
0,003
Oksekød, tykbryst, råt
1237
0,003
Oksekød, tykkam, rå
1019
0,003
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
770
0,003
Oksekød, lårtunge, rå
891
0,003
Oksekød, tværreb, råt
1251
0,003
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
1109
0,003
Oksekød, uspec., magert, råt
909
0,003
Oksekød, slag, råt
1261
0,003
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
805
0,003
Oksekød, inderlår med kappe, rå
940
0,003
Portvin
273
0,003
Oksekød, spidsbryst, råt
1040
0,003
Oksekød, uspec., helt magert, råt
818
0,003
Oksekød, entrecote med kappe, rå
1149
0,003
Oksekød, mellemskært, råt
944
0,003
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
1042
0,003
Oksekød, klump uden kappe, rå
819
0,003
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
1053
0,003
Kogt oksebryst, pålæg
1221
0,003
Rødspætte, rå
45
0,003
Salt kød, pålæg
674
0,003
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
1069
0,003
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
831
0,003
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
966
0,003
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
1082

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby