Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Putrescin
mg
(84)
mg/100g
Navn
ID
62,8
Chesire, 50+
214
62,8
Emmentaler, 45+
261
62,8
Cheddar, 50+
321
62,8
Gruyere, 45+
341
27,6
Skinke, røget
1226
21,2
Salami
489
12,5
Camembert, 45+
1235
12,5
Camembert, 50+
1277
12,5
Camembert, 30+
1110
7,80
Brisling (sardin), i olie, konserves
1120
7,80
Sardin, i olie, konserves
1121
6,63
Spegepølse
358
6,50
Danablu 60+
183
6,50
Roquefort, 50+
136
6,50
Danablu 50+
138
5,30
Brie, 60+
139
5,30
Brie, 50+
1313
5,30
Brie, 45+
1228
0,910
Sild, marineret
47
0,750
Reje, dybvands-, kogt, dybfrost
518
0,750
Reje, dybvands-, konserves
527
0,590
Høne, kød og skind, rå
1037
0,590
Kylling, kød og skind, rå
959
0,590
Høne, kød, rå
708
0,590
Kylling, kød, rå
795
0,450
Grisekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
1112
0,450
Krydderskinke, udbenet
936
0,450
Bayonneskinke, udbenet
1060
0,450
Grisekød, uspec., fedt, råt
1269
0,450
Grisekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
988
0,450
Grisekød, uspec., magert, råt
777
0,450
Skinke, røget, kogt
1021
0,350
Laks, atlantisk, vild, rå
30
0,350
Laks, atlantisk, vild, konserves
921
0,330
Flødeost, 60+
1215
0,330
Flødeost, 70+
1304
0,300
Bacon i skiver, rå
1137
0,300
Bacon, stegestykke, rå
216
0,300
Bacon, kogestykke, rå
141
0,250
Rødspætte, rå
45
0,230
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
805
0,230
Oksekød, tyndbryst, råt
1233
0,230
Oksekød, spidsbryst, råt
1040
0,230
Oksekød, uspec., helt magert, råt
818
0,230
Oksekød, inderlår med kappe, rå
940
0,230
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
1042
0,230
Oksekød, klump uden kappe, rå
819
0,230
Oksekød, mellemskært, råt
944
0,230
Oksekød, tykbryst, råt
1237
0,230
Salt kød, pålæg
674
0,230
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
1053
0,230
Oksekød, tværreb, råt
1251
0,230
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
831
0,230
Oksekød, entrecote med kappe, rå
1149
0,230
Oksekød, slag, råt
1261
0,230
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
1069
0,230
Oksekød, skank (osso buco), rå
870
0,230
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
966
0,230
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
1082
0,230
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
871
0,230
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
980
0,230
Oksekød, yderlår, råt
879
0,230
Kogt oksebryst, pålæg
1221
0,230
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
770
0,230
Oksekød, lårtunge, rå
891
0,230
Oksekød, tykkam, rå
1019
0,230
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
1109
0,230
Oksekød, uspec., magert, råt
909
0,230
Oksekød, uspec., fedt, råt
1232
0,200
Makrel, røget
1220
0,170
Hvidvin, sød
232
0,170
Hvidvin, mousserende, champagne
246
0,170
Hvidvin, tør
164
0,170
Hvidvin, medium
173
0,160
Makrel, rå
34
0,100
Tun i vand, konserves
825
0,100
Helleflynder, røget
700
0,100
Helleflynder, rå
711
0,100
Tun i tomat, konserves
751
0,100
Tun i olie, konserves
1088
0,050
Makrel i tomat, konserves
960
0,050
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
0,040
Rødvin, uspec.
213
0,030
Torsk, filet, rå
72

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby