Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Spermin
mg
(67)
mg/100g
Navn
ID
5,82
Kylling, kød og skind, rå
959
5,82
Høne, kød, rå
708
5,82
Kylling, kød, rå
795
5,82
Høne, kød og skind, rå
1037
5,38
Skinke, røget
1226
5,38
Skinke, røget, kogt
1021
4,60
Spegepølse
358
4,04
Salami
489
2,58
Oksekød, klump uden kappe, rå
819
2,58
Oksekød, mellemskært, råt
944
2,58
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
1042
2,58
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
1053
2,58
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
831
2,58
Oksekød, entrecote med kappe, rå
1149
2,58
Salt kød, pålæg
674
2,58
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
1069
2,58
Oksekød, skank (osso buco), rå
870
2,58
Kogt oksebryst, pålæg
1221
2,58
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
966
2,58
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
1082
2,58
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
871
2,58
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
980
2,58
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
770
2,58
Oksekød, yderlår, råt
879
2,58
Oksekød, uspec., fedt, råt
1232
2,58
Oksekød, lårtunge, rå
891
2,58
Oksekød, tyndbryst, råt
1233
2,58
Oksekød, tykkam, rå
1019
2,58
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
1109
2,58
Oksekød, uspec., magert, råt
909
2,58
Oksekød, tykbryst, råt
1237
2,58
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
805
2,58
Oksekød, tværreb, råt
1251
2,58
Oksekød, uspec., helt magert, råt
818
2,58
Oksekød, inderlår med kappe, rå
940
2,58
Oksekød, slag, råt
1261
2,58
Oksekød, spidsbryst, råt
1040
1,49
Rødspætte, rå
45
1,47
Torsk, filet, rå
72
0,768
Spinat, konserves
958
0,768
Spinat, hakket, dybfrost
843
0,500
Sardin, i olie, konserves
1121
0,500
Brisling (sardin), i olie, konserves
1120
0,222
Æble, importeret, råt
521
0,222
Æble, uspec., råt
2
0,222
Æble, dansk, råt
376
0,130
Grisekød, uspec., fedt, råt
1269
0,130
Bayonneskinke, udbenet
1060
0,130
Grisekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
988
0,130
Grisekød, uspec., magert, råt
777
0,130
Grisekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
1112
0,130
Krydderskinke, udbenet
936
0,100
Tun i vand, konserves
825
0,100
Bacon i skiver, rå
1137
0,100
Bacon, kogestykke, rå
141
0,100
Tun i tomat, konserves
751
0,100
Tun i olie, konserves
1088
0,100
Bacon, stegestykke, rå
216
0,089
Sild, marineret
47
0,010
Hvidvin, tør
164
0,010
Hvidvin, medium
173
0,010
Rødvin, uspec.
213
0,010
Hvidvin, sød
232
0,010
Hvidvin, mousserende, champagne
246
0
Makrel, røget
1220
0
Makrel i tomat, konserves
960
0
Makrel, filet, naturel, konserves
1105

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby