Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
Tyramin
mg
(165)
mg/100g
Navn
ID
68,4
Chesire, 50+
214
68,4
Cheddar, 50+
321
68,4
Gruyere, 45+
341
68,4
Emmentaler, 45+
261
62,5
Roquefort, 50+
136
62,5
Danablu 50+
138
62,5
Danablu 60+
183
39,0
Soja sauce
92
27,4
Lever, okse, rå
742
21,8
Skinke, røget, kogt
1021
21,8
Skinke, røget
1226
21,0
Salami
489
14,5
Camembert, 50+
1277
14,5
Camembert, 45+
1235
14,5
Camembert, 30+
1110
12,4
Brie, 45+
1228
12,4
Brie, 60+
139
12,4
Brie, 50+
1313
10,0
Sardin, i olie, konserves
1121
10,0
Lever, kylling, rå
712
10,0
Sardin, i tomat, konserves
924
10,0
Brisling (sardin), i tomat, konserves
993
9,10
Spegepølse
358
5,00
Grana, 32+
308
5,00
Parmesan, revet
721
5,00
Parmesan, 32+
309
4,82
Hindbær, dybfrost, rå
931
4,82
Hindbær, rå
5
3,04
Smelteost, 20+
1202
3,00
Smelteost, 30+
1227
3,00
Smelteost, 45+
98
2,49
Makrel, røget
1220
2,35
Salt kød, pålæg
674
2,35
Oksekød, tykkam, rå
1019
2,35
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
871
2,35
Oksekød, inderlår med kappe, rå
940
2,35
Oksekød, mellemskært, råt
944
2,35
Oksekød, uspec., fedt, råt
1232
2,35
Oksekød, yderlår, råt
879
2,35
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
1069
2,35
Oksekød, tyndbryst, råt
1233
2,35
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
1082
2,35
Oksekød, entrecote med kappe, rå
1149
2,35
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
805
2,35
Oksekød, lårtunge, rå
891
2,35
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
966
2,35
Oksekød, uspec., helt magert, råt
818
2,35
Oksekød, tykbryst, råt
1237
2,35
Oksekød, uspec., magert, råt
909
2,35
Oksekød, klump uden kappe, rå
819
2,35
Oksekød, spidsbryst, råt
1040
2,35
Oksekød, tværreb, råt
1251
2,35
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
980
2,35
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
1042
2,35
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
831
2,35
Oksekød, slag, råt
1261
2,35
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
1109
2,35
Kogt oksebryst, pålæg
1221
2,35
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
770
2,35
Oksekød, skank (osso buco), rå
870
2,35
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
1053
2,30
Avocado, rå
616
2,28
Høne, kød, rå
708
2,28
Kylling, kød, rå
795
2,28
Kylling, kød og skind, rå
959
2,28
Høne, kød og skind, rå
1037
2,00
Marmelade, engelsk type
794
2,00
Solbærmarmelade
884
2,00
Hindbærmarmelade
972
2,00
Marmelade, uspec.
915
2,00
Kirsebærmarmelade
916
2,00
Appelsinmarmelade
840
2,00
Jordbærmarmelade
997
1,10
Krydderskinke, udbenet
936
1,10
Grisekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
1112
1,10
Grisekød, uspec., magert, råt
777
1,10
Bayonneskinke, udbenet
1060
1,10
Grisekød, uspec., fedt, råt
1269
1,10
Grisekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
988
1,00
Sild, røget
1026
1,00
Hytteost, 20+
517
0,860
Hvidvin, sød
232
0,860
Hvidvin, tør
164
0,860
Hvidvin, medium
173
0,860
Hvidvin, mousserende, champagne
246
0,656
Tun i olie, konserves
1088
0,656
Tun i vand, konserves
825
0,656
Tun i tomat, konserves
751
0,490
Rødvin, uspec.
213
0,400
Tomat, dansk, rå
451
0,400
Tomat, uspec., rå
52
0,400
Tomat, importeret, rå
624
0,397
Makrel i tomat, konserves
960
0,397
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
0,330
Bacon i skiver, rå
1137
0,330
Bacon, kogestykke, rå
141
0,330
Bacon, stegestykke, rå
216
0,300
Aubergine, rå
69
0,300
Appelsin, rå
70
0,250
Rismel
1255
0,239
Kvark, 45+
874
0,239
Kvark, 5+
307
0,210
Banan, rå
3
0,175
Wienerpølse
1143
0,175
Wienerpølse, ristet, fastfood
1192
0,175
Wienerpølse, kogt, fastfood
1093
0,150
Sild, marineret
47
0,125
Yoghurt med jordbær
1270
0,125
Yoghurt med skovbær
1273
0,125
Yoghurt naturel, sødmælk
12
0,125
Yoghurt med peach melba
1284
0,125
Yoghurt, sødmælk, med frugt
1286
0,125
Yoghurt med pære og banan
1289
0,125
Yoghurt med kirsebær
1290
0,125
Yoghurt med müsli
1305
0,117
Øl, pilsner, 4.4 % vol.
198
0,117
Øl, skatteklasse 3, uspec.
296
0,117
Øl, ubeskattet, uspec.
224
0,117
Øl, mørkt hvidtøl
238
0,117
Øl, let pilsner, 2.6 % vol.
178
0,117
Øl, Guld-, 5.6 % vol.
256
0,100
Spinat, rå
50
0,100
Kartoffel, uspec., rå
4
0,100
Abrikos, konserves, let sukkerlage
403
0,080
Creme fraiche 9 %
316
0,075
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
1029
0,075
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
724
0,075
Skinkemignon (lårtunge), helt afpudset, rå
734
0,075
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt
746
0,070
Chokolade, mørk
1022
0,070
Chokolade, koge-
1092
0,040
Sojamel
154
0,030
Hvedekerner, hele/knækkede
189
0,030
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
283
0,030
Chokolade, fløde
675
0,030
Solbær, rå
11
0,030
Chokolade, fløde, med nødder
804
0,030
Vindrue, rå
54
0,030
Blomme, rå
15
0,030
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
61
0,030
Kirsebær, rå
29
0,030
Ribs, rå
40
0,003
Torsk, filet, rå
72
0,003
Rødspætte, rå
45
0
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)
6
0
Appelsinjuice, konserves
405
0
Pære, rå
9
0
Skummetmælk, 0.5 % fedt
1066
0
Rabarber, rå
10
0
Stikkelsbær, rå
51
0
Abrikos, tørret
458
0
Letmælk, økologisk
1154
0
Skummetmælkspulver
158
0
Æble, importeret, råt
521
0
Jordbær, rå
1
0
Blåbær, rå
16
0
Rabarber, dybfrost
538
0
Æble, uspec., råt
2
0
Fersken, rå
609
0
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)
33
0
Skummetmælk, økologisk
1048
0
Æble, dansk, råt
376
0
Skummetmælk
1049
0
Sødmælk (UHT)
1265
0
Sødmælk, økologisk
1266

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby