Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
alfa-tokotrienol
mg
(100)
mg/100g
Navn
ID
14,3
Palmeolie
1355
14,3
Palmekerneolie
1377
2,60
Hvedekimolie
1335
2,40
Havregryn, beriget
444
2,40
Havregryn, ikke beriget
480
2,40
Havregryn, uspec.
59
1,30
Byggryn, rå
176
1,10
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
60
1,10
Rugkerner, hele/knækkede
143
1,10
Hvedeklid
617
0,750
Æg, høne, blomme, saltet, pasteuriseret
1187
0,750
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost
1210
0,750
Æg, høne, blomme, rå
1230
0,500
Kokosfedt
1440
0,480
Majsmel
1297
0,350
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
61
0,350
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
283
0,350
Hvedekerner, hele/knækkede
189
0,350
Knækbrød, rug-, fint
432
0,300
Rugbrød, mørkt, industrifremstillet
1670
0,300
Småkage, uspec.
1173
0,300
Rugbrød, fuldkorn, importeret
379
0,300
Rugbrød, fuldkorn, industrifremstillet
1671
0,258
Frugtpålæg, uspec.
859
0,250
Wienerbrød, smørkrans
392
0,250
Wienerbrød, uspec.
280
0,250
Wienerbrød, spandauer
181
0,250
Wienerbrød, kringle/stang
343
0,250
Wienerbrød, julekage
356
0,215
Frugtpålæg, figen
833
0,200
Sigtemel
102
0,200
Kiks, fuldkorns-, digestivetype
1115
0,150
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå
377
0,150
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.
166
0,150
Cornflakes, uspec.
395
0,150
Rugbrød, lyst
413
0,150
Pasta, rå
305
0,150
Krydder
426
0,150
Cornflakes, frosted
436
0,100
Pølsebrød
766
0,100
Grovfranskbrød
786
0,100
Hvedemel
1301
0,100
Hvedegryn, mannagryn
1311
0,100
Franskbrød
861
0,100
Hvedebrød, groft, fiberbrød
665
0,100
Rundstykke
1063
0,100
Grahamsbrød
672
0,070
Kiks, Marie
967
0,050
Risengryn, grødris, polerede, rå
1225
0,050
Ris, polerede, rå
1252
0,050
Surbrød
667
0,050
Ris, parboiled, rå
1271
0,050
Sigtebrød
676
0,050
Pasta, kogt
1296
0
Øl, ubeskattet, uspec.
224
0
Marmelade, uspec.
915
0
Øl, mørkt hvidtøl
238
0
Kirsebærmarmelade
916
0
Hvidvin, mousserende, champagne
246
0
Grønne bønner, dybfrost
822
0
Sukker, stødt melis (saccharose)
77
0
Champignon, konserves
927
0
Hvidvin, medium
173
0
Salt, havsalt (ikke jodberiget)
556
0
Øl, Guld-, 5.6 % vol.
256
0
Bagepulver
1312
0
Mineralvand, dansk vand o.lign.
81
0
Champignon, rå
961
0
Salt, havsalt (jodberiget)
557
0
Appelsinmarmelade
840
0
Tidselolie
1323
0
Mineralvand, sodavand, uden tilsat sukker, uspec.
82
0
Majsstivelse
409
0
Øl, let pilsner, 2.6 % vol.
178
0
Læskedrik (light), koncentreret (1+10), uden tilsat sukker, uspec.
91
0
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt
986
0
Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec.
620
0
Whisky
286
0
Bomuldsfrøolie
1345
0
Soja sauce
92
0
Bitter, jägermeister
416
0
Salt, stensalt, køkkensalt
1007
0
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
1253
0
Øl, skatteklasse 3, uspec.
296
0
Sukker, brun farin
876
0
Salt, bordsalt (jodberiget)
417
0
Karameller, blandede
1008
0
Øl, pilsner, 4.4 % vol.
198
0
Rismel
1255
0
Solbærmarmelade
884
0
Te, drikkeklar, uspec.
115
0
Sagogryn (kartoffelstivelse)
199
0
Vand, drikke-, vejl. værdier
53
0
Grønkål, dybfrost
888
0
Mineralvand, sodavand, tilsat sukker, uspec.
129
0
Hvedekim, rå
1084
0
Æg, høne, æggehvide, rå
215
0
Bolcher, blandede
903
0
Rapsolie
1483
0
Kaffe, drikkeklar
142

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby