Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Komponenter

Navn
Enhed
Antal
(b)Pentoses
g
(229)
g/100g
Navn
ID
8,03
Rugkerner, hele/knækkede
143
8,03
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
60
5,41
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
283
5,41
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
61
5,41
Hvedekerner, hele/knækkede
189
3,84
Byggryn, rå
176
3,04
Grahamsbrød
672
2,93
Sigtemel
102
2,67
Gule ærter (flækærter), rå
592
2,20
Rosenkål, uspec., rå
41
1,74
Hvedemel
1301
1,74
Rasp
192
1,57
Pasta, rå
305
1,41
Kiks, Marie
967
1,27
Rundstykke
1063
1,27
Rundstykke, spansk
956
1,08
Rødbede, konserves
621
1,08
Rødbede, rå
43
0,950
Sojamel
154
0,920
Småkage, uspec.
1173
0,890
Persille, rå
8
0,880
Selleri, rod, rå
46
0,830
Hindbær, rå
5
0,710
Rødkål, rå
44
0,670
Grønne ærter, rå
55
0,630
Boghvedegryn, rå
1240
0,630
Pære, rå
9
0,570
Pasta, kogt
1296
0,540
Blomkål, importeret, rå
1005
0,540
Blomkål, uspec., rå
14
0,540
Blomkål, dansk, rå
799
0,500
Grønne bønner, rå
764
0,400
Grønne bønner, dybfrost
822
0,400
Appelsin, rå
70
0,370
Hvidkål, rå
26
0,360
Blomme, rå
15
0,350
Rabarber, rå
10
0,350
Rabarber, dybfrost
538
0,320
Gulerod, importeret, rå
606
0,320
Solbær, rå
11
0,320
Gulerod, dansk, rå
559
0,320
Gulerod, uspec., rå
24
0,310
Spinat, rå
50
0,280
Jordbær, rå
1
0,260
Kartoffel, uspec., rå
4
0,250
Æble, importeret, råt
521
0,250
Ribs, rå
40
0,250
Æble, dansk, råt
376
0,250
Æble, uspec., råt
2
0,230
Asparges, uspec., rå
753
0,230
Asparges, konserves
649
0,230
Porre, rå
824
0,230
Banan, rå
3
0,210
Karse, frisk
969
0,190
Peberfrugt, grøn, rå
37
0,180
Salat, hovedsalat, rå
627
0,160
Løg, rå
716
0,160
Radise, rå
39
0,140
Risengryn, grødris, polerede, rå
1225
0,140
Ris, polerede, rå
1252
0,140
Majsstivelse
409
0,130
Tomat, dansk, rå
451
0,130
Tomat, uspec., rå
52
0,130
Buddingpulver
103
0,100
Leverpostej
1010
0,100
Wienerpølse, kogt, fastfood
1093
0,100
Wienerpølse, ristet, fastfood
1192
0,100
Wienerpølse
1143
0,080
Medisterpølse, rå
982
0,080
Medisterpølse, røget
1136
0,070
Cacaoskummetmælk
1107
0,070
Cacaoskummetmælk (UHT)
1108
0,070
Cacaomælk
1205
0,070
Agurk, rå
388
0,070
Cacaomælk (UHT)
1189
0,060
Peberfrugt, rød, rå
38
0,030
Remoulade, uspec.
1250
0
Torsk, filet, rå
72
0
Grisekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
949
0
Due, vildt, kød og skind, rå
1200
0
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)
6
0
Mineralvand, sodavand, tilsat sukker, uspec.
129
0
Søtunge, rå
595
0
Kanin, kød, rå
807
0
Grisekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
988
0
Oksekød, tykbryst, råt
1237
0
Kærnemælk
32
0
Bacon, stegestykke, rå
216
0
Kalvekød, helt magert, råt
699
0
Sukker, brun farin
876
0
Sild, røget
1026
0
Oksekød, entrecote med kappe, rå
1149
0
Tykmælk
1279
0
Grisekød, nakkekam med svær, rå
74
0
Fløde 13 % (UHT)
468
0
Gås, kød, rå
955
0
Oksekød, culotte, rå
1064
0
Grisebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
1201
0
Bacon, kogestykke, rå
141
0
Oksekød, uspec., helt magert, råt
818
0
Lammekød, bov, rå
994
0
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)
33
0
Sild, rå
48
0
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt
271
0
Høne, kød, rå
708
0
Oksekød, yderlår, råt
879
0
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
1029
0
Spegesild
1152
0
Cultura, syrnet sødmælk (HISTORISK)
1280
0
Grisefedt, afsmeltet, Raffinol
78
0
Fløde 13 %
483
0
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
770
0
Kærnemælk med citronsaft
1068
0
Oksekød, klump uden kappe, rå
819
0
Laks, atlantisk, vild, koldrøget
998
0
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
1109
0
Ål, rå
1248
0
Makrel, rå
34
0
Oksekød, lårtunge, rå
891
0
Høne, kød og skind, rå
1037
0
Letmælkskefir
1153
0
Kefir (HISTORISK)
1281
0
Grisefedt, afsmeltet
79
0
Grisemørbrad, afpudset, rå
771
0
Kylling, kød og skind, rå
959
0
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
1069
0
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost
1210
0
Fløde 50 %
152
0
Grisekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
1003
0
Grisekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
1112
0
Grisebryst, stegestykke med svær, rå
1249
0
Fløde 9 %, syrnet
300
0
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
724
0
Bolcher, blandede
903
0
Oksekød, spidsbryst, råt
1040
0
Kalvekød, fedt, råt
1171
0
Mineralvand, dansk vand o.lign.
81
0
Grisekød, uspec., magert, råt
777
0
Champignon, rå
961
0
Grisebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
1077
0
Makrel, røget
1220
0
Grisekød, mellemkam med svær, rå
1117
0
Vand, drikke-, vejl. værdier
53
0
Fløde 9 %
303
0
Kalkun, kød, rå
732
0
Tun, rå
904
0
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
1042
0
Mineralvand, sodavand, uden tilsat sukker, uspec.
82
0
Rødtunge, rå
541
0
Kalkun, kød og skind, rå
785
0
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
966
0
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
1082
0
Kogt oksebryst, pålæg
1221
0
Yoghurt naturel, sødmælk
12
0
Ris, brune, rå
156
0
Fløde 18 %
662
0
Tun i vand, konserves
825
0
Salt, stensalt, køkkensalt
1007
0
Brisling (sardin), i olie, konserves
1120
0
Oksekød, tværreb, råt
1251
0
Skinkemignon (lårtunge), helt afpudset, rå
734
0
Oksekød, uspec., magert, råt
909
0
Skummetmælk
1049
0
Fløde 38 %, piskefløde
1174
0
Lammekød, bryst, råt
1316
0
Gås, kød og skind, rå
87
0
Salt, havsalt (ikke jodberiget)
556
0
Kylling, kød, rå
795
0
Tun i olie, konserves
1088
0
Ymer naturel
170
0
Skinke, kogt, konserves
666
0
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
831
0
Karameller, blandede
1008
0
Sardin, i olie, konserves
1121
0
Grisefilet, helt afpudset, rå
739
0
Laks, atlantisk, vild, konserves
921
0
Smør, saltet
1052
0
Creme fraiche 38 %
1181
0
Solsikkeolie
1382
0
Ylette naturel
95
0
Lammekød, kølle, afpudset, rå
796
0
Fårekød, bov, rå
1090
0
Skinke, røget
1226
0
Æg, høne, langæg, kogt, dybfrost
668
0
Fårekød, kølle, rå
832
0
Grisebryst, kogestykke med svær, rå
1124
0
Oksekød, slag, råt
1261
0
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt
746
0
Krydderskinke, udbenet
936
0
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
1053
0
Torsk, levertran
1396
0
Kuller, rå
582
0
Kalvekød, magert, råt
798
0
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
980
0
Oksekød, uspec., fedt, råt
1232
0
Æg, høne, æggehvide, pasteuriseret
187
0
Creme fraiche 18 %
671
0
Due, vildt, kød, rå
860
0
Smør, usaltet
1015
0
Sild, høstsild, fedsild, rå
1132
0
Sødmælk (UHT)
1265
0
Hamburgerryg, røget
749
0
Oksekød, inderlår med kappe, rå
940
0
Grisebryst, slag, rullesteg, råt
1058
0
Gelatine
1190
0
Sojaolie
1461
0
Skrubbe, rå
584
0
Flæskesvær, snacks
1103
0
Oksekød, tyndbryst, råt
1233
0
Oksekød, skank (osso buco), rå
870
0
Oksekød, tykkam, rå
1019
0
Grisekød, uspec., fedt, råt
1269
0
Lammekød, kølle, uspec., rå
71
0
Salt, bordsalt (jodberiget)
417
0
Hamburgerryg, kogt
750
0
Oksekød, mellemskært, råt
944
0
Bayonneskinke, udbenet
1060
0
Olivenolie
1467
0
Rullepølse, lammekød, pålæg
110
0
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
805
0
Kalvekød, middelfedt, råt
984
0
Makrel, filet, naturel, konserves
1105
0
Lammekød, uspec., råt
1234
0
Laks, atlantisk, vild, rå
30
0
Rødspætte, rå
45
0
Salt kød, pålæg
674
0
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
871
0
Skinke, røget, kogt
1021
0
Ab-mælk, syrnet sødmælk
1278

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby