DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1020
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 80 % fat, table use, soft, vegetable fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2953 kJ 1003
Energi (kcal) 718 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 79,8 g 1 1863
Alkohol 0,0 g 1655
Vand 100,0 g
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1863
C10:0 0,000 0 1863
C12:0 1,929 2,45 1863
C14:0 0,720 0,915 1863
C16:0 6,398 8,13 1863
C18:0 6,898 8,77 1863
C20:0 0,000 0 1863
C22:0 1,599 2,03 1863
C24:0 0,000 0 1863
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1863
C16:1,n-7 0,000 0 1863
C18:1,n-7 0,580 0,737 1863
C18:1,n-9 17,494 22,2 1863
C20:1,n-11 0,000 0 1863
C22:1,n-9 0,000 0 1863
C24:1,n-9 0,000 0 1863
C18:1,trans 0,000 0 1863
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 40,986 52,1 1863
C18:3,n-3 0,700 0,89 1863
C18:3,n-6 0,000 0 1863
C22:6,n-3 0,000 0 1863
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 1,300 1,65 1863
Sum mættede fedtsyrer 17,544 22,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 18,074 22,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 41,686 53 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 78,603 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,700 0,89 1003
Sum n-6 fedtsyrer 40,986 52,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,985

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby