DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1043
Skinkepølse, pålæg
Engelsk navn
Pork, ham sausage
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 924 kJ 1003
Energi (kcal) 222 kcal 1003
Protein 15,1 g 9,5 - 18 3 1061
Protein, deklaration 15,1 g 9,5 - 18 3 1061
Kulhydrat difference 2,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 16,8 g 11,2 - 27,5 3 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,05 g 3 1003
Aske 2,7 g 1003
Tørstof 37,3 g 32,1 - 47,5 3 1061
Vand 62,7 g 52,5 - 67,9 3 1061
Nitrogen 2,416 g 1,52 - 2,88 3 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 821 mg 747 - 899 3 1061
Kalium 278 mg 214 - 310 3 1061
Jern 1,000 mg 0,67 - 1,34 3 1061
Kobber 0,106 mg 0,076 - 0,122 3 1061
Zink 1,70 mg 1,2 - 2,2 3 1061
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 15,372 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 57 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby