DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1054
Sild, marineret, i madeirasauce
Engelsk navn
Herring, pickled, in madeira sauce, canned
Taxonomisk navn
Clupea harengus
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 966 kJ 1003
Energi (kcal) 232 kcal 1003
Protein 14,0 g 1357
Protein, deklaration 14,0 g 1357
Kulhydrat difference 8,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 8,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 8,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 16,0 g 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 2,95 g 1003
Aske 4,0 g 1357
Tørstof 42,0 g 1357
Vand 58,0 g 1357
Nitrogen 2,240 g 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 50,0 RE 1003
Retinol 50,0 µg 1358
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 11,0 µg 1003
D3-vitamin 11,0 µg 11,015 9,83 - 12,2 2 T 48
E-vitamin 0,600 α-TE
alfa-Tokoferol 0,600 mg 0,6 0,45 - 0,75 2 T 48
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1358
Riboflavin (B2-vitamin) 0,200 mg 1358
Niacinækvivalent 5,30 NE 1003
Niacin 5,30 mg 1358
B6-vitamin 0,1000 mg 1358
Folat 1,80 µg 6 1803
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1180 mg 1357
Kalium 290 mg 1358
Calcium 150 mg 1358
Magnesium 15,3 mg 1 2135
Jern 2,00 mg 1358
Zink 0,390 mg 1 2135
Selen 13,6 µg 1 2135
Fosfor 250 mg 1358
Jod 51,3 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 8,00 g 1003
Tilsat Sukker 8,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 8,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 2,370 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,600 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 3,320 2135
Sum fedtsyrer 14,720 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,530 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,890 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 58 mg 58 58 - 58 2 T 48
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby