DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1056
Pølse, bierwurst
Engelsk navn
Pork sausage, bierwurst
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 951 kJ 1003
Energi (kcal) 229 kcal 1003
Protein 14,6 g 1 1061
Protein, deklaration 14,6 g 1 1061
Kulhydrat difference 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt 17,2 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 1003
Tørstof 38,8 g 1 1061
Vand 61,2 g 1 1061
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 2,336 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3580 mg 1 1061
Kalium 287 mg 1 1061
Jern 2,86 mg 1 1061
Kobber 0,0910 mg 1 1061
Zink 5,50 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 15,738 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 56 mg 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby