DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1061
Sukkerært (mangetout), rå
Engelsk navn
Sugar pea (Snow pea, Mangetout) raw
Taxonomisk navn
Pisum sativum
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 202 kJ 1003
Energi (kcal) 48 kcal 1003
Protein 3,8 g 3,8 3,6 - 3,9 4 1801
Protein, deklaration 3,8 g 3,8 3,6 - 3,9 4 1801
Kulhydrat difference 8,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,4 g 1003
Kostfibre 2,3 g 2,36 2,14 - 2,47 4 1801
Fedt 0,3 g 0,295 0,22 - 0,37 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 4 1003
Aske 0,6 g 0,6 0,56 - 0,66 4 1801
Tørstof 13,4 g 13,4 12,5 - 14,2 4 1801
Vand 86,6 g 86,6 85,8 - 87,5 4 1801
Nitrogen 0,604 g 0,608 0,576 - 0,624 4 1801
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 24,8 RE 1003
beta-Caroten 297 µg 307 229 - 346 4 1801
D-vitamin 0 µg 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,188 mg 0,1935 0,156 - 0,21 4 1801
B6-vitamin 0,113 mg 0,1055 0,102 - 0,139 4 1801
Folat 60,3 µg 61 47 - 72 4 1801
C-vitamin 66,8 mg 1003
Ascorbinsyre 66,8 mg 65,5 60 - 76 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,80 mg 1,75 1,1 - 2,6 4 1801
Kalium 190 mg 187 174 - 212 4 1801
Calcium 45,0 mg 45,5 42 - 47 4 1801
Magnesium 27,0 mg 27,4 23,2 - 30 4 1801
Jern 1,13 mg 1,1 1,1 - 1,2 4 1801
Zink 0,660 mg 0,66 0,6 - 0,72 4 1801
Fosfor 60,6 mg 48,1 - 69 6 1015
Jod 1,70 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,375 g 0,4 0,3 - 0,4 4 1801
Glukose 1,92 g 1,9 1,9 - 2 4 1801
Sum monosakkarider 2,30 g 1003
Sakkarose 0,423 g 0,38 0,27 - 0,66 4 1801
Sum disakkarider 0,423 g 1003
Sum sukkerarter 2,72 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,040 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,010 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,110 2135
Sum fedtsyrer 0,236 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,020 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,090 2135
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 5 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby