DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1083
Tørkage, kransekage
Engelsk navn
Pastry, garland cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1857 kJ 1003
Energi (kcal) 443 kcal 1003
Protein 9,2 g 1355
Protein, deklaration 10,1 g 1355
Kulhydrat difference 59,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 57,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 56,8 g 1003
Kostfibre 2,1 g 1 1004
Fedt 19,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,15 g 3 1003
Aske 1,0 g 1 1004
Tørstof 89,0 g 1 1004
Vand 11,0 g 1 1004
Nitrogen 1,614 g 1355
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,90 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 8,50 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,200 mg 1 1004
Niacinækvivalent 4,10 NE 1003
Niacin 4,10 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 43,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 60,9 mg 50,8 - 74,8 3 1058
Kalium 201 mg 1 1004
Calcium 43,0 mg 1 1004
Magnesium 100,0 mg 1 1004
Jern 1,40 mg 1 1004
Zink 1,10 mg 1 1004
Selen 1,30 µg 1 1004
Fosfor 171 mg 1 1004
Jod 0,250 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 55,0 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,300 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,000 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 3,600 1004
Sum fedtsyrer 17,670 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby