DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1107
Cacaoskummetmælk
Engelsk navn
Milk, skimmed, with chocolate
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 246 kJ 1003
Energi (kcal) 58 kcal 1003
Protein 3,5 g 3,38 - 3,8 9 1236, 2092
Protein fra Aminosyrer 3,2 g 1003
Protein, deklaration 3,5 g 3,31 - 3,72 9 1236, 2092
Kulhydrat difference 10,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,3 g 1003
Kostfibre 0,5 g T 1108
Fedt 0,5 g 0,1 - 0,9 37 2092, 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 4 1003
Aske 0,8 g 0,81 0,79 - 0,83 4 2092
Tørstof 15,0 g 15,2 14,4 - 15,3 4 2092
Vand 85,0 g 84,8 84,7 - 85,6 4 2092
Nitrogen 0,554 g 0,53 - 0,596 9 1236, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 4,00 µg 1003
beta-Caroten 2,00 µg 1003
D-vitamin 0,00700 µg 1003
D3-vitamin 0,00700 µg T 1049
E-vitamin 0,01000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,01000 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0353 mg 0,026 - 0,04 8 2092, 1046
Riboflavin (B2-vitamin) 0,164 mg 0,14 - 0,192 8 2092, 1046
Niacinækvivalent 0,928 NE 1003
Niacin 0,133 mg 0,08 - 0,17 6 2092, 1046
B6-vitamin 0,0167 mg 0 - 0,04 6 1046, 2092
Pantothensyre 0,315 mg 0,385 0,06 - 0,43 4 2092
Biotin 2,20 µg 2,25 1,3 - 3 4 2092
Folat 4,72 µg 3,2 - 8 10 1845, 1803
Frit folat 4,00 µg T 1049
B12-vitamin 0,0867 µg 0,04 - 0,13 6 2092, 1046
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 3 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 37,0 mg 37,5 32 - 41 4 2092
Kalium 178 mg 178 171 - 184 4 2092
Calcium 108 mg 107 105 - 113 4 2092
Magnesium 15,7 mg 15,8 14,1 - 17 4 2092
Jern 0,363 mg 0,14 - 0,49 8 2092, 1043
Kobber 0,0590 mg 0,0585 0,044 - 0,075 4 2092
Zink 0,438 mg 0,44 0,41 - 0,46 4 2092
Mangan 0,0513 mg 0,0505 0,042 - 0,062 4 2092
Krom 4,55 µg 5,15 1,8 - 6,1 4 2092
Molybdæn 5,00 µg 1001
Selen 1,35 µg 1,45 0,8 - 1,7 4 2092
Fosfor 90,8 mg 91,5 87 - 93 4 2092
Chlorid 92,5 mg 90 90 - 100 4 2092
Jod 12,5 µg 12 12 - 14 4 2092
Nikkel 15,9 µg 10 - 21,6 15 2092, 1887
Kviksølv 0,1000 µg 1003
Cadmium 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 4 2092
Galaktose 0,125 g 0 0 - 0,5 4 2092
Glukose 0 g 0 4 2092
Sum monosakkarider 0,125 g 1003
Laktose 4,18 g 4,25 3,9 - 4,3 4 2092
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 5,00 g 5,05 4,7 - 5,2 4 2092
Sum disakkarider 9,18 g 1003
Sum sukkerarter 9,30 g 1003
Tilsat Sukker 5,1 g 1 2133
Frie sukkerarter 5,1 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Cellulose 0,330 g 1337
Lignin 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,210 g 0,18 - 0,24 17 T 1108
Sum organiske syrer 0,210 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,017 3,59 1227
C6:0 0,011 2,32 1227
C8:0 0,007 1,47 1227
C10:0 0,016 3,38 1227
C12:0 0,019 4,01 1227
C14:0 0,054 11,6 1227
C16:0 0,145 31,2 1227
C18:0 0,050 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,007 1,47 1227
C16:1,n-7 0,011 2,32 1227
C18:1,n-9 0,109 23,4 1227
C20:1,n-11 0,006 1,26 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,010 2,11 1227
C18:3,n-3 0,004 0,845 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,318 68,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,133 28,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,014 2,95 1003
Sum fedtsyrer 0,465 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,004 0,845 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,010 2,11 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 4 mg 37 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 205 370 T 6
Leucin 338 610 T 6
Lysin 316 570 T 6
Methionin 89 160 T 6
Cystin 27 49 T 6
Phenylalanin 177 320 T 6
Tyrosin 150 270 T 6
Threonin 150 270 T 6
Tryptofan 48 86 T 6
Valin 244 440 T 6
Arginin 122 220 T 6
Histidin 100 180 T 6
Alanin 116 210 T 6
Asparaginsyre 288 520 T 6
Glutaminsyre 704 1270 T 6
Glycin 72 130 T 6
Prolin 344 620 T 6
Serin 200 360 T 6
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945
Massefylde 1,1 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby