DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 110
Rullepølse, lammekød, pålæg
Engelsk navn
Lamb, flank, spiced, cooked
Taxonomisk navn
Ovis aries
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1498 kJ 1003
Energi (kcal) 362 kcal 1003
Protein 19,0 g 1 1061
Protein fra Aminosyrer 16,0 g 1003
Protein, deklaration 19,0 g 1 1061
Kulhydrat difference 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 31,7 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 1003
Tørstof 52,9 g 1 1061
Vand 47,1 g 1 1061
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 3,040 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 45,0 RE 1003
Retinol 45,0 µg 16 - 66 4 T 1234
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,354 µg 1003
D3-vitamin 0,232 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,122 µg 1300
E-vitamin 0,700 α-TE
alfa-Tokoferol 0,700 mg 1 T 1234
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,300 mg 0,219 - 0,37 3 T 1234
Niacinækvivalent 7,24 NE 1003
Niacin 4,30 mg 2,8 - 6,06 6 T 1234
B6-vitamin 0,200 mg 0,144 - 0,243 3 T 1234
Pantothensyre 0,550 mg T 1234
Biotin 1,000 µg T 1234
Folat 2,00 µg T 1234
Frit folat 1,000 µg 8 T 1234
B12-vitamin 1,20 µg 0,5 - 1,74 4 T 1234
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 1 T 1234
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 588 mg 1 1061
Kalium 213 mg 1 1061
Calcium 20,0 mg 8 - 43 6 T 1234
Magnesium 17,0 mg 13,8 - 21,1 3 T 1234
Jern 2,06 mg 1 1061
Kobber 0,130 mg 1 1061
Zink 3,20 mg 1 1061
Mangan 0,01000 mg 0,004 - 0,017 4 T 1234
Krom 2,12 µg 0,1 - 9,2 31 T 1234
Molybdæn 0 µg 1 T 1234
Selen 6,05 µg 3 - 11,1 12 T 1234
Fosfor 130 mg 100 - 150 4 T 1234
Jod 0,700 µg 0,3 - 0,95 4 T 1234
Nikkel 6,90 µg 20 T 1158
Kviksølv 0,129 µg 0 - 1,1 31 T 1234
Cadmium 0,400 µg 0 - 3,8 31 T 1234
Bly 1,25 µg 0 - 9,3 31 T 1234
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 T 1234
C6:0 0,000 0 T 1234
C8:0 0,000 0 T 1234
C10:0 0,000 0 T 1234
C12:0 0,000 0 T 1234
C14:0 1,588 5,5 T 1234
C15:0 0,176 0,611 T 1234
C16:0 7,142 24,7 T 1234
C17:0 0,301 1,04 T 1234
C18:0 6,166 21,3 T 1234
C20:0 0,000 0 T 1234
C22:0 0,000 0 T 1234
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 T 1234
C15:1,n-5 0,000 0 T 1234
C16:1,n-7 0,384 1,33 T 1234
C17:1,n-7 0,301 1,04 T 1234
C18:1,n-9 11,315 39,2 T 1234
C20:1,n-11 0,000 0 T 1234
C22:1,n-9 0,000 0 T 1234
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,737 2,55 T 1234
C18:3,n-3 0,737 2,55 T 1234
C20:3,n-3 0,000 0 T 1234
C20:4,n-6 0,000 0 T 1234
C20:5,n-3 0,000 0 T 1234
C22:5,n-3 0,000 0 T 1234
C22:6,n-3 0,000 0 T 1234
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 15,373 53,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 12,000 41,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,474 5,1 1003
Sum fedtsyrer 28,847 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,737 2,55 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,737 2,55 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 82 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 942 310 T 1234
Leucin 1550 510 T 1234
Lysin 1730 570 T 1234
Methionin 486 160 T 1234
Cystin 161 53 T 1234
Phenylalanin 760 250 T 1234
Tyrosin 760 250 T 1234
Threonin 821 270 T 1234
Tryptofan 176 58 T 1234
Valin 1030 340 T 1234
Arginin 1280 420 T 1234
Histidin 547 180 T 1234
Alanin 1190 390 T 1234
Asparaginsyre 1730 570 T 1234
Glutaminsyre 2800 920 T 1234
Glycin 1000 330 T 1234
Prolin 882 290 T 1234
Serin 760 250 T 1234
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0700 mg T 1234
Sum biogene aminer 0,0700 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,910 T 1234

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby