DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1114
Lakrids, salt
Engelsk navn
Liquorice, salt
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1507 kJ 1003
Energi (kcal) 355 kcal 1003
Protein 4,4 g 4,4 4,4 - 4,4 1 1823
Protein, deklaration 4,4 g 4,4 4,4 - 4,4 1 1823
Kulhydrat difference 82,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 82,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 43,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1358
Fedt 1,0 g 1 1823
Alkohol 0,0 g 1358
Salt deklaration 1,30 g 1 1003
Aske 2,1 g 1 1823
Tørstof 89,6 g 1 1823
Vand 10,4 g 1 1823
Nitrogen 0,704 g 0,704 0,704 - 0,704 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 2135
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 519 mg 1 1823
Kalium 415 mg 1 1823
Calcium 30,0 mg 1 1823
Magnesium 25,0 mg 1 1823
Jern 3,10 mg 1 1823
Kobber 0,140 mg 1 1823
Zink 0,310 mg 1 1823
Mangan 0,290 mg 1 1823
Krom 16,0 µg 14 - 18 2 1348
Selen 0,500 µg 2 1348
Fosfor 26,0 mg 12 - 41 2 1348
Chlorid 3,00 mg 1 1823
Jod 4,00 µg 1 2135
Nikkel 10,00 µg 10 - 20 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Glukose 2,90 g 1 1823
Sum monosakkarider 2,90 g 1003
Sakkarose 40,5 g 1 1823
Sum disakkarider 40,5 g 1003
Sum sukkerarter 43,4 g 1003
Tilsat Sukker 43,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 43,4 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum fedtsyrer 0,800 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1358
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby