DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1131
Mintgele
Engelsk navn
Mint jelly
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1141 kJ 1003
Energi (kcal) 269 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 65,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 65,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 65,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1002
Tørstof 69,0 g 1002
Vand 31,0 g 1002
Tilsat sukker 56,0 g 1321
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 63,5 g 1 2133
Frie sukkerarter 63,5 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,2 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby