DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1135
Vekao
Engelsk navn
Vecao
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2346 kJ 1003
Energi (kcal) 562 kcal 1003
Protein 3,3 g 1 1823
Protein, deklaration 4,3 g 1 1823
Kulhydrat difference 61,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 61,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 59,9 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1001
Fedt 33,9 g 1 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1 1823
Tørstof 99,4 g 1 1823
Vand 0,6 g 1 1823
Tilsat sukker 50,0 g 1001
Nitrogen 0,688 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
E-vitamin 1,40 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,10 NE 1003
Niacin 1,10 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 8,20 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 17,0 mg 1 1823
Kalium 528 mg 1 1823
Calcium 15,0 mg 1 1823
Magnesium 92,0 mg 1 1823
Jern 4,20 mg 1 1823
Kobber 0,595 mg 0,595 0,47 - 0,72 2 1823, 1805
Zink 1,56 mg 1 1823
Mangan 0,920 mg 1 1823
Selen 2,80 µg 1 1004
Fosfor 132 mg 1 1004
Jod 0,560 µg 1 1004
Nikkel 138 µg 1 1805
Cadmium 1,40 µg 1 1805
Bly 3,00 µg 1 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sakkarose 51,3 g 1 1823
Sum disakkarider 51,3 g 1003
Sum sukkerarter 51,3 g 1003
Tilsat Sukker 43,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 43,9 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 28,000 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,500 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 0,700 1004
Sum fedtsyrer 31,866 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 4,74 1 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,940

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby