DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 114
Løg, ristede
Engelsk navn
Onions, chopped and deepfried
Taxonomisk navn
Allium cepa
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2374 kJ 1003
Energi (kcal) 574 kcal 1003
Protein 6,0 g 1321
Protein fra Aminosyrer 3,5 g 1003
Protein, deklaration 6,0 g 1321
Kulhydrat difference 37,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 22,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 22,1 g 1003
Kostfibre 15,0 g 2007
Fedt 48,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,52 g 30 1003
Aske 3,9 g 2007
Tørstof 95,0 g 2007
Vand 5,0 g 2007
Nitrogen 0,960 g 1321
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 6,10 α-TE
alfa-Tokoferol 6,10 mg T 839
Thiamin (B1-vitamin) 0,390 mg 20 T 839
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0830 mg 20 T 839
Niacinækvivalent 1,23 NE 1003
B6-vitamin 0,480 mg 20 T 839
Folat 82,0 µg 20 T 839
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 38,4 mg 1003
Ascorbinsyre 38,4 mg 26,8 - 42,5 5 T 839
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 606 mg 350 - 840 30 T 839
Kalium 1050 mg 20 T 839
Calcium 24,0 mg 20 T 839
Magnesium 60,0 mg 20 T 839
Jern 1,38 mg 20 T 839
Zink 1,01 mg 20 T 839
Selen 2,30 µg 20 T 839
Fosfor 148 mg 20 T 839
Jod 0 µg 18 T 839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 13,390 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 19,430 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 5,780 2135
Sum fedtsyrer 45,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,100 2135
Sum n-6 fedtsyrer 4,680 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 115 120 T 716
Leucin 202 210 T 716
Lysin 192 200 T 716
Methionin 45 47 T 716
Cystin 36 38 T 716
Phenylalanin 134 140 T 716
Tyrosin 69 72 T 716
Threonin 106 110 T 716
Tryptofan 74 77 T 716
Valin 144 150 T 716
Arginin 816 850 T 716
Histidin 69 72 T 716
Alanin 134 140 T 716
Asparaginsyre 355 370 T 716
Glutaminsyre 1270 1320 T 716
Glycin 125 130 T 716
Prolin 82 85 T 716
Serin 106 110 T 716
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby