DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1190
Gelatine
Engelsk navn
Gelatin
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1481 kJ 1003
Energi (kcal) 349 kcal 1003
Protein 86,9 g 1 1059
Protein fra Aminosyrer 68,9 g 1003
Protein, deklaration 86,9 g 1 1059
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,1 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,75 g 1 1003
Aske 1,3 g 1346
Tørstof 88,3 g 1003
Vand 11,7 g 1003
Nitrogen 13,904 g 1 1059
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 2 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0,00600 mg 1 1025
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 298 mg 1 1058
Kalium 12,0 mg 1 1058
Calcium 280 mg 0 - 593 9 1030
Magnesium 11,0 mg 1 1058
Jern 1,20 mg 0,4 - 1,8 8 1043
Zink 0,200 mg 1 2135
Selen 1,000 µg 1 2135
Fosfor 0 mg 1343
Jod 5,00 µg 4,2 - 6,5 4 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 3,18 T 1053
C15:0 0,001 0,566 T 1053
C16:0 0,025 26,9 T 1053
C17:0 0,001 1,2 T 1053
C18:0 0,012 13 T 1053
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,001 1,48 T 1053
C16:1,n-7 0,006 6,3 T 1053
C17:1,n-7 0,001 0,991 T 1053
C18:1,n-9 0,039 42 T 1053
C20:1,n-11 0,000 0 T 1053
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,002 1,98 T 1053
C18:3,n-3 0,001 1,27 T 1053
C20:3,n-3 0,000 0 T 1053
C20:4,n-6 0,001 0,991 T 1053
C20:5,n-3 0,000 0 T 1053
C22:5,n-3 0,000 0 T 1053
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,042 44,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,047 50,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,004 4,24 1003
Sum fedtsyrer 0,093 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,001 1,27 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,003 2,97 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1360 98 1059
Leucin 2500 180 1059
Lysin 3890 280 1059
Methionin 681 49 1059
Cystin 0 0 1059
Phenylalanin 1810 130 1059
Tyrosin 111 8 1059
Threonin 1670 120 1059
Tryptofan 0 0 1059
Valin 2360 170 1059
Arginin 6670 480 1059
Histidin 570 41 1059
Alanin 8620 620 1059
Asparaginsyre 5140 370 1059
Glutaminsyre 9180 660 1059
Glycin 22200 1600 1059
Prolin 13100 940 1059
Serin 3200 230 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 T 1053
Massefylde 0,7 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby