DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1199
Gær, tørret
Engelsk navn
Yeast, dried
Taxonomisk navn
Saccharomyces
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1327 kJ 1003
Energi (kcal) 315 kcal 1003
Protein 32,5 g 1344
Protein fra Aminosyrer 28,0 g 1003
Protein, deklaration 35,6 g 1344
Kulhydrat difference 52,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 33,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 14,3 g 1003
Kostfibre 19,7 g 1541
Fedt 1,5 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,13 g 1003
Aske 8,3 g 1347
Tørstof 95,0 g 1344
Vand 5,0 g 1344
Nitrogen 5,696 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 2,33 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 4,00 mg 1344
Niacinækvivalent 43,4 NE 1003
Niacin 36,0 mg 1344
B6-vitamin 2,00 mg 1344
Pantothensyre 11,0 mg 1344
Biotin 200 µg 1344
Folat 4000 µg 1344
Frit folat 130 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 52,0 mg 1347
Kalium 2000 mg 1344
Calcium 44,0 mg 1347
Magnesium 230 mg 1344
Jern 16,1 mg 1347
Kobber 5,00 mg 1344
Zink 8,00 mg 1344
Selen 3,30 µg 1 2135
Fosfor 1290 mg 1344
Jod 10,00 µg 2,4 - 28 3 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1 2135
Sum disakkarider 0 g 1 2135
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 14,3 g 1 2136
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,150 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,360 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum fedtsyrer 1,200 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 2135
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1820 320 T 319
Leucin 2450 430 T 319
Lysin 2730 480 T 319
Methionin 501 88 T 319
Cystin 125 22 T 319
Phenylalanin 1370 240 T 319
Tyrosin 1200 210 T 319
Threonin 1820 320 T 319
Tryptofan 444 78 T 319
Valin 2280 400 T 319
Arginin 1880 330 T 319
Histidin 740 130 T 319
Alanin 2160 380 T 319
Asparaginsyre 3530 620 T 319
Glutaminsyre 4730 830 T 319
Glycin 1770 310 T 319
Prolin 1200 210 T 319
Serin 1880 330 T 319
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby