DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1200
Due, vildt, kød og skind, rå
Engelsk navn
Squab (pigeon), raw
Taxonomisk navn
Columba spp.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1190 kJ 1003
Energi (kcal) 287 kcal 1003
Protein 18,2 g 0 3 1342
Protein fra Aminosyrer 14,5 g 1003
Protein, deklaration 18,2 g 0 3 1342
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 23,8 g 3 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,17 g 1 1003
Aske 1,4 g 3 1342
Tørstof 43,4 g 3 1342
Vand 56,6 g 3 1342
Nitrogen 2,955 g 3 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 73,0 RE 1003
Retinol 73,0 µg 1938
D-vitamin 1,40 µg 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,212 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,224 mg 1938
Niacinækvivalent 9,05 NE 1003
Niacin 6,05 mg 1938
B6-vitamin 0,410 mg 1938
Pantothensyre 0,760 mg 1938
Folat 13,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,400 µg 1938
C-vitamin 5,20 mg 1003
Ascorbinsyre 5,20 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 69,0 mg 1 1058
Kalium 270 mg 1 1058
Calcium 12,0 mg 1938
Magnesium 22,0 mg 1 1058
Jern 3,54 mg 1938
Kobber 0,437 mg 1938
Zink 2,20 mg 1938
Mangan 0,0190 mg 1938
Fosfor 248 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1342
C12:0 0,000 0 1342
C14:0 0,032 0,148 1342
C16:0 5,038 23,7 1342
C18:0 2,829 13,3 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 3,628 17,1 1342
C18:1,n-9 6,573 31 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1342
C22:1,n-9 0,000 0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,808 13,2 1342
C18:3,n-3 0,000 0 1342
C20:4,n-6 0,168 0,794 1342
C20:5,n-3 0,011 0,0496 1342
C22:5,n-3 0,074 0,347 1342
C22:6,n-3 0,021 0,0993 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 7,899 37,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,202 48,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,082 14,5 1003
Sum fedtsyrer 21,182 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,105 0,496 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,976 14 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 95 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 887 300 1059
Leucin 1390 470 1059
Lysin 1680 570 1059
Methionin 473 160 1059
Cystin 130 44 1059
Phenylalanin 739 250 1059
Tyrosin 561 190 1059
Threonin 768 260 1059
Tryptofan 180 61 1059
Valin 1090 370 1059
Arginin 1120 380 1059
Histidin 473 160 1059
Alanin 1090 370 1059
Asparaginsyre 1540 520 1059
Glutaminsyre 2360 800 1059
Glycin 916 310 1059
Prolin 768 260 1059
Serin 739 250 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 23
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,890

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby